Wat kun je je soms alleen voelen. Met toch de nadruk op voelen. Want echt alleen zijn we nooit. Hij is altijd bij ons. Maar gevoel is waarheid, op dat moment. Doet me denken aan het gedichtje over voetstappen in het zand. In dit nieuwe boek, Ik ben bij je, neemt Danielle je mee in de Bijbel in het boek Psalmen. God is bij je!

Zo veel meningen en gedachtes…

In een tijd waarin alles anders is en niets normaal kan het verwarrend zijn. Wat mag je geloven? Welke kant mag je op gaan? Wat is Zijn weg hierin? Als ik voor mezelf spreek, voel ik me soms alleen. Vraag ik 10 mensen om een mening krijg ik ook 10 verschillende meningen. Over precies hetzelfde onderwerp. Maar wat is dan juist? Wat wil God je zeggen? Heeft Hij ons alleen gelaten?

Ik ben bij je

Een boek met prachtige kaft. Je legt hem graag zo neer. De binnenkant is al even mooi. Maar soms doet dat er niet toe. Het gaat om de boodschap. Een boodschap die bij mij wel een frons opriep. Want als Hij altijd bij me is, waarom voelde dat niet zo? Waarom lijk ik rond te dobberen zonder dat er iemand is met een reddingsboei? Het voelt soms zó alleen. Met 150 Psalmen probeert Daniëlle ons te bemoedigen in deze tijden en in de toekomst.

Ik ben bij je - koffie

Wanneer je een paar voetstappen ziet heb Ik je niet verlaten. Ik heb je gedragen totdat je zelf weer kon lopen.

Juist nodig te lezen dat God bij je is

Wanneer je net als ik soms wat verloren ronddobberd is dit juist het moment voor dit boek. Dit is jouw reddingsboei. Dit zijn teksten waarin staat dat God bij je is. Hoewel je dat misschien niet merkt. Misschien zelfs niet eens gelooft. Maar Hij zegt niet voor niets ‘Ik ben bij je’. Zolang je het zelf niet weet is het horen, of lezen in dit geval, zo belangrijk. Lukt het lezen je niet? Vraag of iemand je wil voorlezen. Zodat je toch deze belangrijke woorden tot je kunt nemen.

Waarom dit Bijbelsdagboek?

De teksten staat natuurlijk in de Bijbel. Die kun je er gemakkelijk zelf bij pakken. Zelfs via een app. Maar dit boek heeft als groot voordeel dat het bijna letterlijk een reddingsboei voor je kan zijn. Je kunt het vasthouden. De afbeeldingen bekijken. Teksten lezen. Uitleg/overdenking erbij lezen. Toepasbaar naar het hier en nu. De reddingsboei die je zocht. Maar ook voor de toekomst. Het is altijd goed je te blijven herinneren dat God altijd bij je is. Ook in goede tijden zodat het je in slechte tijden kan helpen. Het altijd een houvast is.

ik ben bij je - overdenking

Ik ben bij je, jouw reddingsboei

Hoe donker de dag ook lijkt. Hoeveel verdriet er ook is. Je bent nooit alleen. Ik ben bij je is een boek dat je helpt herinneren. Helpt (her)ontdekken. Het kan je inzichten geven. Een reddingsboei zijn. Een stapje in de positieve richting. Prachtig vormgegeven boek. Zowel qua kaft als qua inhoudt. Voor jou en mij.

ISBN: 9789493208216
Prijs: 18.95
Uitgeverij: De Parel
Verkrijgbaar via de link in een online shop en via de plaatselijke boekhandel.

Ik ben bij je - pinterest

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: