Wanneer het seizoen weer gaat wisselen worden de kledingkasten van de kinderen uitgemest. Vaak een stapel met te kleine kleding, goede kleding en twijfelkleding. De kast wordt weer aangevuld en de kinderen kunnen er weer een seizoen tegen voordat het opnieuw begint. En mama dan? Wanneer krijgt mama eens een make-over van haar kledingkast?

Waarom een make-over?

Ja, waarom zou je mama nu een make-over geven? Er zijn vele redenen te bedenken. Moeders geven vaak eerst kleding (geld) aan hun kinderen, daarna aan hun partner en dan komen zij zelf pas. Kleding is vaak ook gewoon nog passend wanneer je uitgegroeid bent. Zo vaak is er dus ook niet iets nieuws nodig. Om je moeder eens in het zonnetje te zetten is een make-over super tof.

ketting make-over

Wat heb je nodig voor een make-over?

Het hoeft niet duur te zijn. Ook helemaal niet veel. Zoek eens online naar een shop waar je van alles kunt krijgen. Denk dan aan kleding, accesoires, sieraden. Zoek een outfit uit bij My Jewellery. Daar hebben ze ook toffe sieraden, zoals armbanden. Bestel alles wat je tof vind en check vooral even de maat van je moeder in kleding die ze vaak draagt.

Tips voor een geslaagde make-over

Nu wil je natuurlijk wel dat je moeder dit ook tof vind. Dus kijk als eerste even naar de kleding die in haar kast hangt. Zo weet je een beetje haar style. Vind je dat lastig? Kijk dan eens samen op instagram, veel toffe foto’s van My Jewellery te vinden. Daarna kun je een outfit samen stellen. Draag je moeder nooit kettingen? Pak dan een armband erbij. Als ze die niet draagt kijk dan eens voor een sjaaltje of een srunchie bijvoorbeeld.

Jurkje make-over

Maak er een feestje van

Wanneer de geshopte items dan binnen komen kun je er een echt meiden feestje van maken. Een maskertje voor je moeder en voor jou. Daarna nagels lakken en een toffe meiden film kijken. Geef dan de geshopte items en laat je moeder zich aan kleden. Maak haar op (als ze dat leuk vind) en laat haar dan een modeshow geven voor jou, je vader en eventueel andere familieleden.

Ik kan stiekem niet wachten tot ik zoiets met onze jongste kan doen. Dat lijkt me dus echt geweldig. Wie weet leest ze deze blog later nog eens als ze oud genoeg is. Of we regelen het gewoon zelf als mama zijnde. Dat kan natuurlijk net zo goed. En dan een chill ochtendje met je jonge dochter. Als jij een lekker relax dagje hebt met je moeder of dochter, plaats dan een foto en tag mij (@puurjael) even. Tof om te zien!

make-over pinterest

*samenwerking, afbeeldingen zijn eigendom van My Jewellery.

1 thought on “Een make-over & mini spa voor mama

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: