Toen ik laatst eens journaal keek, dat kijk ik nooit, moest ik zo lachen. Het zou een graad of 2 boven 0 worden. En de reactie bij het journaal? ‘Het is vrij koud voor de tijd van het jaar.’ In januari? Dan ‘hoort’ het toch koud te zijn? Warme truien tijd?! Maar vind voor een vrouw maar eens zo’n lekkere warme trui. Veel zijn die er niet. Dus ik besloot het over een andere boeg te gooien.

Warme truien gezocht

Koud dus, voor de tijd van het jaar. En dat lijk ik ook steeds vaker in de winkel terug te zien bij kleding voor vrouwen. Ik moet tegenwoordig een laag of 3 aantrekken wil ik het gewoon normaal warm hebben. Nu ben ik wel een koukleum, maar ik zocht dus warme truien. Voor vrouwen. Die niet te kort zijn en gewoon lekker zitten. Zonder dat we 3 lagen over elkaar heen moeten doen.

Warme trui spelen

Online zoeken naar warme truien

Nu de winkels gesloten zijn én waarschijnlijk nog even dicht blijven is online shoppen wel een must. Want echt, ik heb het zo koud. Mijn ultieme tip in je zoektocht? Zoek tussen de mannenkleding. Gewoon zoeken op een heren trui voldoet. Het valt iets smaller dan vrouwen, maar vaak wel wat langer. En dat is ook wel prettig, geen koude rug meer.

Hier vond ik mijn warme trui

Ik kon wel een gat in de lucht springen toen ik hem vond. Die warme trui bedoel ik natuurlijk. Bij mijn favoriete webshop voor mannen. Had ik natuurlijk meteen moeten kijken. Het is een heren trui van bjorn borg. Ideaal 1 trui voor 2 personen. Want mijn man kan hem dus ook gewoon aan. Dat krijgt hij niet, maar sssst. Dat weet hij nog niet. Dus we doen gewoon alsof het een cadeau voor hem is en leggen hem bij mij in de kast.

Warme trui dochter

Voor de volgende keer start ik mijn zoektocht dus gewoon hier. Voor nu, ga ik genieten van de heerlijke warme trui. Want hij zit echt zo lekker. Zo’n dragen, was in, was uit en weer dragen trui.

warme trui pinterest

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: