Ik heb sinds een tijdje een nieuw account op instagram gericht op de Bijbel leeschallenge. Ik heb besloten dat account te laten bestaan naast mijn andere account omdat het andere inspireert. En dat niet alleen, ook mij. Wat heb ik al veel leuke mensen mogen ontmoeten via dat kanaal. Mooie gesprekken en hele toffe shops. En eigenlijk alles met een christelijke touche. Dat laatste is niet nodig natuurlijk, maar wel heel leuk. Zo kwam ik ook de webshop stralend-online tegen.

Bemoedigen van anderen

Dat is wat ik met mijn instagram account zou willen bereiken. Dat is ook waar de kaartjes van deze webshop voor staan. Maar dat niet alleen, ze hebben vele meer mooie kaartjes. Gewone, om te feliciteren met een kindje dat geboren is bijvoorbeeld. Maar ook met prachtige teksten om anderen te bemoedigen. Vorige week kwam er een dagdeal online die ik bestelde. Deze wil ik graag met jullie uitpakken via deze blog. De dagdeal is niet meer te bestellen, maar wel een doosje vol stralends. Als het maar iets lijkt op wat ik heb ontvangen dan kan het niet anders dan een tof pakketje zijn.

you are so loved

Kaart stralend-online

kaart dromen stralend-online

Lees ook mijn blog om ouders te bemoedigen met gebed.

geboortekaartje

verjaardagskaart stralend-online

Kaart stralend-online

everything beautifull

Kaart stralend-online christelijke kaart

Kaart stralend-online moeder/kind

christelijke kaart

Kaart stralend-online oh happy day

Wat zat er in mijn pakketje

Als eerste een heel mooi kaartje met handgeschreven bedankje van Eline (de eigenaresse van de shop). Hoe tof is dat! De kaart kun je gebruiken ter decoratie. Ik kreeg een kaart met de tekst ‘joy comes in the morning’. Er zitten 2 touwtjes in, een groen/roze of een blauw/witte. Het licht een beetje aan het licht welke kleur hij heeft (op het moment van typen dan). Er zitten 4 sluitstickers in. 2 met de tekst ‘you are soooo loved’ en 2 met de tekst ’thanks for being you’. Er zitten nog 10 krafenveloppen in en 10 kaarten. Van die kaarten hebben 4 een christelijke tekst, 1 een gedichtje over moeder/kind, 1 verjaardagskaart, 1 kaart voor bij geboorte en 3 met een tekst.

touwtje stralend-online

Wat verkoopt ze nog meer?

Naast prachtige kaarten in verschillende categorieën, wordt er in de webshop nog meer verkocht. Posters, stationary (sluitstickers en washitape), een slinger met vilten balletjes en je kunt kiezen voor maatwerk. Ze maakt namelijk geboortekaartjes en trouwkaarten. Ik heb al even gekeken en het ziet er prachtig uit. Je kunt dus echt je eigen kaart laten maken zoals jij het graag wilt. Wij hebben de geboortekaartjes gewoon besteld bij zo’n 12 in een dozijn webshop met standaard kaarten. Ze zijn prachtig en passen bij ons. Maar voor onze trouwdag vind ik dat ook wel een hele toffe. Maar goed, zo ver zijn we nog niet.

Een webshop om gewoon soms eens even rond te neuzen of te volgen op instagram. Kende jij deze webshop al?

Verrassingspakket stralend-online instagram

Verrassingspakket stralend-online pinterest

Verrassingspakket stralend-online  instagram 1

Verrassingspakket stralend-online pinterest

1 thought on “Webshop tip: verrassingsdoosje van Stralend-online

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: