schrijfbijbel

Een kort berichtje omdat mijn blog vanaf gister een hele poos uit de lucht is geweest. Als het goed is kunnen jullie dit nu weer lezen. De winactie loopt tot en met morgen 23 januari 2014, maar vanwege het ongemak zal deze 1 dag verlengt worden. Hij loop nu dus tot en met 24 januari 2017 23:59 uur. De winnaar zal ik dan op 25 januari 2017 bekendmaken op mijn facebookpagina. Dit zal ik doen door middel van loting. Ik heb de tot nu toe ingekomen reacties gelezen en kan zelf echt niet kiezen. Hij zal hoe dan ook goed terecht komen en iemand heel gelukkig maken. De winnaar heeft dan 2 dagen de tijd om contact op te nemen met mij via mail (infomamaminke@gmail.com), dus tot en met 27 januari 2017. Stuur dan direct je adresgegevens mee, dan kunnen we het zo snel mogelijk in orde maken. Heb ik op 28 januari 2017 geen mail ontvangen dan zal ik een nieuwe winnaar kiezen.

Een hele fijne zondag allemaal!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: