De vraag hoe je afbeeldingen in wordpress toevoegd houdt mij nou al bezig vanaf 4 januari. Ik kan nog steeds geen afbeeldingen toevoegen. Geen idee wat er precies fout gaat, maar ik weet dat hij het niet doet. Steeds staat er ‘probeer het later nog eens’. Dat later is nu dus al ruim 10 dagen. Het gaat me irriteren. Ik heb zo veel leuks om met jullie te delen. Leuke reviews en recensies. Dat kan alleen niet, want ik vind dat daar toch ook foto’s bij horen. Zeker voor degene die gesponsord zijn. Daar baal ik dan ook enorm van.

Hosting
Helaas krijg ik bij de hosting amper gehoor. Ja ze reageren op mijn vraag om vervolgens niets meer te laten horen. Stel ik de vraag opnieuw, dan krijg ik vrij snel antwoord. Om dan vervolgens niets meer te horen. Dan zegt iemand dat het wel lang duurt, om de vragen weer samen te voegen en weer niets te laten horen. Om gek van te worden. Maar wat kan ik er nu nog aan doen? Ik heb van alles geprobeerd, maar wordt er niet wijs uit. Echt verstand heb ik er ook niet van, ben gewoon in het diepe gesprongen.

Nieuwe hosting
Zou ik dan toch gaan overstappen naar een nieuwe hosting? Daar heb ik dan ook geen verstand van. Hoe gaat het met het verhuizen van mijn blog? Hoe gaat het met de re-direct die ik heb geplaatst op mijn blogspot? Gaat dat allemaal mee of moet ik alles opnieuw instellen? En naar welke hosting zal ik dan gaan? Is er eigenlijk wel een hosting die direct en goed helpt en niet heel duur is. Het is natuurlijk gewoon een hobby. Een hele leuke hobby, dat dan weer wel. Het mag ook best wat geld kosten hoor. Het levert alleen geen geld op. Dus 100den euro’s wil ik liever ook niet uitgeven.

Wat ik nu wil vertellen? Eigenlijk weet ik het zelf niet. Even mijn frustraties eruit. Jullie op de hoogte brengen dat ik er mee bezig ben, maar het dus nog even op zich laat wachten. Het komt vast goed, ooit. En dan zijn we terug. Beter en sterker dan ervoor!

 

Liefs Minke

1 thought on “Hoe krijg je afbeeldingen in wordpress toegevoegd?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: