Wat gaan we doen met Sinterklaas? Het was een vraag die mij eigenlijk wel bezig hield. Dit is misschien wel het laatste jaar dat onze beide kinderen nog in Sinterklaas geloven. Dat is toch de mooiste magie. Ik weet wel dat het daarna ook heel leuk is nog, maar toch is dat anders. En wanneer het op houdt weet je nooit. Toen ik De Grote Sint Show tegen kwam leek me dat direct leuk. Maar die prijs! Dat hield me toch wel even tegen. Even maar gelukkig, want wat zijn we een geweldige ervaring rijker. Quality time met ons gezin. Of het ook iets voor jou is? Lees snel verder en ontdek het!

Waar gaat De Grote Sint Show 2019 over?

Misschien hebben je kinderen er al wel van gehoord als je het ze vraagt. De Grote Sint Show gaat natuurlijk over Sinterklaas en zijn Pieten. Wanneer ze in Nederland zijn gebeurd er iets vreselijks. De gemene meneer Kwaadvlieg vervangt de pepernoten in de schoenen. Maar niet voor iets heel lekkers. Nee, hij vervangt alle pepernoten voor spruitjes. Dat lusten de kinderen natuurlijk helemaal niet. Hij wil eigenlijk dat Love Piet daar de schuld voor krijgt. Samen met de kinderen proberen de pieten het mysterie op te lossen en meneer Kwaadvlieg te pakken. Zou dat wel goed komen?

De grote sint show start

Wat kost de show nu eigenlijk?

Samen met de kinderen zijn wij in Barneveld geweest. Ik weet dat er bijvoorbeeld voor de show in Wageningen social deals waren, maar hier helaas niet. We hebben niet de duurste kaarten, maar ook niet de goedkoopste kaarten gedaan, we kwamen uit bij 1e rang kaarten als ik het goed heb. Voor vier personen waren we 85 euro kwijt. Dat vond ik eigenlijk te veel. Daar kunnen we ruim een week van eten! Maar met gratis parkeren én nu beide kinderen nog in de Sint geloven hebben we besloten het toch te doen. De ervaring was het echt wel waard, maar de prijs maakt dat we het niet heel vaak kunnen doen. Dan gaan we eerder nog een keer naar Park van Sint bij ouwehandsdierenpark.

De grote sint show sinterklaas

Wat vonden wij van De Grote Sint Show?

We waren nog niet eerder bij deze Sint Show geweest en wisten dus niet goed wat te verwachten. Het is een actieve show met veel liedjes (die de kinderen dan ook echt kennen) en een verhaal. Al met al duurt de show 1,5 uur inclusief pauze en dat was lang genoeg. Het verhaal was niet heel groot, maar precies goed voor de kinderen. Jammer alleen dat de pieten beneden wel rond liepen na de pauze, maar boven op het balkon niet meer. Dat was voor de pauze wel zo. Boven konden de kinderen ook geen vragen stellen. Klein beetje jammer wel. Maar het mocht de pret niet drukken. De kinderen genoten, dansten en keken naar alles wat er te zien was. Daarna nog een meet en greet met de spelers van het podium. Al was het meer een vlug vlug fotorondje. Er was geen tijd voor een praatje. Nu kwam ons dat wel goed uit, omdat Luca in de avond nog naar voetbal moest. Maar stel je dus niet echt een meet en greet voor, maar gewoon een fotorondje.

De grote sint show meet en greet luca

Waar kun je De Grote Sint Show nog zien?

Wil je na het lezen van deze blog ook graag naar De Grote Sint Show, dat kan! Hij is nog een aantal keer in verschillende plaatsen te zien. Hieronder zie je waar je hem nog kunt bekijken. Kijk op de site van oaproducties even voor de tijden, prijzen en andere informatie.

  • 23 november in Venray, Harderwijk en Groningen
  • 24 november in Papendrecht, Hilversum en Arnhem
  • 27 november in Dronten (de andere 2 shows zijn al uitverkocht)
  • 30 november in Steenwijk en Zaltbommel (de andere show is uitverkocht)
  • 1 december in Bussum, Helmond en Winterswijk
  • 4 december in Almelo en Zeist

De grote sint show meet en greet nola

Trailer van De Grote Sint Show

Zijn jullie bij De Grote Sint Show geweest of wil je er nog heen? Of vind je het eigenlijk veel te duur? Klets mee op sociale media! En sorry voor de slechte foto’s. Het was natuurlijk donker (ook bij de meet en greet) en ik wilde niet de flits aan zetten omdat ik andere niet lastig wilde vallen daarmee.

De grote sint show pinterest

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: