16 thoughts on “De metamorfose en groei van mamaminke.nl

  1. Mooi dat je blog zo groeit en ik vind je logo symbolisch gezien heel mooi.
    Fijn dat je ruimte geeft aan je geloof op je blog, daarmee ben je één van de weinigen. Daarom voegt dat element echt iets bijzonders toe.

  2. Ik vind je blogsite er strak uitzien. Mag ik vragen of jij zelf de pagina hebt gebouwd of via een websitebouwer? Ik wil namelijk heel veel zaken op mijn site laten automatiseren, maar dat kan ik niet zelf helaas. Nu voelt het als een houtjetouwtje site en ik wil juist professioneel overkomen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: