We hadden er eigenlijk nog niet heel vaak mee te maken gehad. In onze directe familie helemaal niet, want onze kinderen zijn bij beide families de oudste kleinkinderen. Maar een kraamcadeau kiezen is toch wel een dingetje. Want wat geef je nou aan die kersverse nieuwe ouders? Bij de eerste zal het meeste wel goed zijn, want dan heb je nog niet zo veel. Maar zeker bij een tweede of volgende kindje wordt het steeds lastiger. Ook wij hebben daar last van bij onze kinderen. Gelukkig kwam ik deze leuke kinderkoffer tegen die zeer geschikt is als kraamcadeau.

Kinderkoffer voor de kleine

Een leuke kinderkoffer die je in verschillende kleuren en met eigen tekst kunt kopen. Hoe leuk is dat? Je kunt er voor kiezen hem al te geven in de zwangerschap, de kleuren mint, grijs en wit zijn er namelijk ook. Je kunt dan een leuke passende tekst verzinnen. Of je wacht tot het kindje geboren is en je zet er dan de naam met bijvoorbeeld de geboortedatum op en kiest voor roze of blauw. Een super leuk en persoonlijk cadeautje voor het kind en de ouders.

 

Waarvoor kun je zo’n kinderkoffer gebruiken?

Dan heb je het idee zo’n kinderkoffer te geven. Dan is het ook leuk als je iets weet om het voor te gebruiken. Je kunt het dan bijvoorbeeld daar al een beetje op aanpassen. Een logeerkoffertje met een pyjama en knuffel erin. Of een koffertje voor mee naar het kinderdagverblijf met een broodtrommeltje en extra speentje. Ook kun je dit koffertje als het kind wat groter is gebruiken voor speelgoed. Als je weg gaat kun je er wat speeltjes in stoppen die je mee neemt. Je kunt er een grondplaatje voor lego of duplo in plakken en dan wat kleine speeltjes van lego/duplo erin stoppen. Super handig voor onderweg.

Waar kun je deze kinderkoffer kopen?

Ben je overtuigd dat dit een gaaf kraamcadeau is? Je kunt deze kopen bij topmuurstickers en hij kost 18,95 euro. Zij hebben naast deze leuke koffertjes ook super gave muurstickers te koop. Leuk om de kinderkamer makkelijk op te pimpen. Je kunt er bijvoorbeeld een leuke meetlat kopen, dan kun je bijhouden hoe je kindje groeit. Leuk om dit later te zien.

liefs Minke

8 thoughts on “Het perfecte kraamcadeau kiezen; een kinderkoffer

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: