Op dinsdag komt normaal altijd een interview met een werkende mama online. Ik vind dat zelf altijd erg leuk om te lezen. Zelf heb ik daar als thuisblijfmama niet mee te maken en weet er ook niets van. Er over bloggen kan ik dus niet. Daarom vind ik het ook zo leuk om te lezen.

Werkende mama’s zijn op
Helemaal waar zal dat niet zijn. Er zullen vast wel nog werkende mama’s zijn. Heel veel zelfs. Alleen die hebben (nog) niet mee gedaan met mijn interview. Dus heb ik helaas geen nieuw interview voor jullie.

Mee doen
Vind jij het ook altijd leuk om te lezen. Vind je het leuk om zelf mee te doen? Mail dan naar infomamaminke@gmail.com. Ken je een werkende mama die het leuk vind om mee te doen? Zij mag ook mailen naar infomamaminke@gmail.com. Weet je niet of je iemand kent? Deel dan dit bericht op je facebook, instagram of andere social media. Wie weet komt zo een werkende mama het te weten die ook graag mee wil doen.

Bedankt alvast!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: