Het leek me leuks jullie weer eens te voorzien van een aantal foto’s van mijn week. Nu hou ik dat nooit zo goed vol, dat foto’s maken. Dus leek het me verstandiger om het gewoon eens bij een dag te houden. Dus zo komt het dat ik nu een heuse plog voor jullie heb. Ik koos dinsdag 26 juli uit, de dag die veel PSVers wel kennen, het was namelijk open dag bij PSV. Daar gingen wij ook naar toe, kijken jullie mee?


Ik start de dag met een rondje hardlopen. Ik ga mijn ‘vaste’ rondje weer eens en dat voelt goed! Het hardlopen gaat steeds beter en ik hou het ook steeds beter vol. Zo fijn om die vooruitgang te merken. 


Deze tas met kleding staat op de kamer van Nola. Ik probeer er wat aan te doen, maar helaas. Vandaag blijft hij mooi nog even zo staan. Zien jullie dat leuke korte broekjes liggen? Ik vind hem echt geweldig!


Nola komt na haar ochtend dutje uit bed. We kleden aan en gaan dan lekker naar beneden. Meestal vind ik haar zo in bed. Knuffels aan de andere kant, ze staan altijd aan het hoofdeinde. Ook zij krijgt het PSV gevoel mee vanaf het begin. Phoxy mag bij haar ook niet ontbreken. 

Dit is haar outfit van die dag. Het was erg warm dus veel heeft ze niet nodig. Een rompertje en een mooie kortebroek. Oke, ik ben iets bevooroordeeld. Dit is het eerste broekje wat ik zelf gemaakt heb. En ik vind het best goed gelukt. Hij zit mooi en is easy peasy aan te trekken. Fijn met het warme weer.

En zo zit ze als ze wat te drinken krijgt van mij. Wat een schatje is het ook. Hiervoor had ze hem nog iets beter vast, maar ach het gaat om het idee. Vind dat altijd zo schattig hoe stevig ze je al vast kunnen houden.

Als Nola na haar lunch op bed ligt en haar oppassers er zijn, is het voor ons tijd om te gaan. Samen met Luca gaan M. en ik naar Eindhoven om daar naar de fandag van PSV te gaan. Wij hebben er zin in!


We hebben een poosje rondgelopen rond het stadion. Samen met Luca ben ik nog in een luchtkussen geweest om met opblaasballen te spelen. En Luca ging met Phoxy op de foto die we ook direct mee kregen. Super leuk. Daarna gingen we, toen het tijd was, het stadion in om handtekeningen te scoren van de spelers. Luca keek zijn ogen uit. Het enige dat hij wilde was ook voetballen op dat mooie grote veld. Dat moest hij dan maar eens gaan vragen aan spelers en trainer. Helaas kon het niet. Luuk de Jong had nog wel een goede tip: nog wat groter worden en veel trainen. Top!

Het nieuwe vak achter het doel. Allemaal sta plekken met klapstoeltjes. Erg mooi geworden.


Daar zitten ze dan. Allemaal handtekeningen uitdelen. En het was druk, heel druk! Hopelijk vonden ze het wel een beetje leuk. In het eerste groepje troffen we ook Luuk de Jong aan.


Dit waren de laatste paar met o.a. Locadia en Cocu. Hiervoor ook nog een heleboel spelers gehad, maar niet iedereen op de foto gezet. Er waren er een aantal die het niet echt heel leuk vonden en vooral ongeïnteresseerd de andere kant op keken. Ik noem geen namen hoor Jeroen Zoet. Dat vond ik wel jammer. Mijn zoontje vroeg ook aan Hendriks wat, maar echt een antwoord kreeg hij niet. Toen wilde hij nog op de foto, maar ook dat lukte niet. Jammer, want het draait wel om je fans. Als zij massaal niet meer komen dan ben je nergens meer. 


En we liepen weer naar de auto. Snel papa, mama komt eraan. En weg renden ze!

Zien jullie ook de auto van sky rijden? Hij is wat ver weg, de 2e auto op de linkerbaan aan onze kant. Maar daar zat dus waarschijnlijk Froome in. Best grappig om dat eens tegen te komen met een wielerfan naast je.


Thuis keken we uiteraard de wedstrijd van PSV tegen Eindhoven. Die ze helaas verloren. Gelukkig hebben ze de wedstrijd afgelopen zondag gewonnen en is de schaal ook in Eindhoven. Op naar een mooi nieuw seizoen!

Dat was het weer voor vandaag. Vonden jullie het leuk om een plog te zien? Zouden jullie dat vaker willen? Dan ga ik dat zeker voor jullie doen. Vond het erg leuk om deze plog te maken. Leuk om weer terug te denken aan de leuke tijd die we hadden met z’n 3tjes. 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: