Eigenlijk vul ik maar weinig een tag in. Terwijl ik dat wel heel leuk vind. Ik wordt ook gewoon niet zo vaak getagd voor een tag. Toen bedacht ik me dat dat ook helemaal niet hoeft. Ik heb dus gewoon een tag uitgezocht die ik leuk vind. Het is de ‘My life in 20 questions’-tag geworden. Ik hoop dat jullie het leuk vinden om zo iets meer over mij te weten te komen. Ik weet niet precies van wie hij is, maar ik kwam hem tegen bij Kelly.

Wat is je favoriete kleur?

Roze vind ik erg mooi. Maar op dit moment vind ik mint ook een erg mooie kleur. 

Wat is je favoriete nummer?
3 by far. Ik gebruik deze altijd als ik een nummer moet kiezen om iets te winnen. 

Wat is je droombaan?
Iets met recht en mensen helpen en daarnaast blogger zijn. Kan dat een combinatie worden? Een bloggende juridisch hulpverlener. Klinkt goed. En dan voor 2 dagen in de week werken buitenshuis en de rest besteden aan mijn kindjes en mijn blog. Oh en natuurlijk aan mijn man. 


Waar zie je jezelf wonen in je eentje?
Nergens. Ik hou er niet van om alleen te zijn. Ik vind het heerlijk met mensen op mij heen en dan gewoon mijn eigen ding kunnen doen. Dus ik blijf lekker samen met M. ergens wonen in de buurt van familie en vrienden, hoop ik. Wat zij doen heb ik natuurlijk niet voor het zeggen. Maar anders verhuizen we gewoon de kinderen achterna ofzo. 

Favoriete manier om te reizen?
Autorijden vind ik niet zo leuk dus doe ik ook niet vaak. Het liefst ga ik dan met de fiets of lopend. Nu Nola nog niet op de fiets mee kan is het, als ik met haar op pad ga, vaak lopend of met de auto. 

Wat doe je graag in je vrije tijd?
Samen dingen met de kinderen doen. Het wordt steeds weer makkelijker nu Nola minder flessen melk krijgt. Ook heeft ze steeds minder slaap nodig en kunnen we er dus makkelijker op uit gaan. Samen naar de speeltuin of naar kinderboerderij. Als papa thuis is gaan we soms naar de dierentuin met z’n allen. Ook ben ik pas met de kinderen naar de kerk gelopen, super fijn dat dat weer kan.


Favoriete kledingwinkel?
Heb ik niet echt eigenlijk. Ik vind de jurken van Steps echt geweldig. Helaas past dat op dit moment niet in ons budget. De C&A heeft ook hele leuke kleding. Op dit moment heb ik een heerlijke korte broek van hun aan. H&M en de sting hebben ook super leuke kleding. Voor de kinderen koop ik veel bij de hema en zeeman. Mooi, comfortabel en betaalbaar.

Van welke band of van wie zou je graag een concert willen bijwonen?
Ik vind Nick en Simon erg leuk. Ook zou ik graag nog eens een concert van Hillsong united bijwonen. Lijkt me zo gaaf. 

Favoriete thee?
Ik drink altijd groene thee of rooibosthee. Maar fruitthee vind ik ook erg lekker op z’n tijd. 

Verzamel je iets?
Troep. We hebben te veel spullen in huis omdat ik het zonde vind om weg te gooien. Wie weet komt het ooit nog van pas. En nu staat het al 5 jaar ingepakt nog van de verhuizing. Dus binnen kort gaan wij eens drastisch opruimen. 

Ik kan niet slapen zonder…
rust. Als mijn kinderen wakker zijn geweest dan ben ik ook altijd wakker. Meestal een hele poos helaas. Ik moet dan echt weten dat ze goed slapen voor ik zelf weer in slaap val. Regen op het raam is ook een no go voor slapen. Echt, daar kan ik zo niet tegen. Al gok ik dat ik een van de weinig ben daarin.


Als je 1 miljoen, helemaal voor jezelf kreeg, wat zou je er mee doen?
Ik zou kijken of we in de buurt van waar we nu wonen een mooie woning kunnen kopen. En anders zou ik de keuken en het toillet beneden helemaal opknappen. Of eigenlijk gewoon de hele benedenruimte. Mooie indeling en een uitbouw erbij. De rest zetten we op de bank om een mooie reis te maken met de kinderen. Ik wil graag nog naar New York, maar dan wel als de kinderen iets ouder zijn. 

Favoriete make-upmerk
Ik draag eigenlijk nooit make-up. Ik heb een lippenstift van de hema die ik vaak gebruik. En de spullen van catrice vind ik mooi en betaalbaar. Verder heb ik er echt zo weinig verstand van. Daar laat ik me maar gewoon niet over uit. 

Favoriete lekkernij?
Ijs en taart. Heerlijk vind ik dat. Verschillende soorten ook. Helaas is het niet zo goed voor je. Meloen vind ik ook heerlijk, dat valt dan wel weer onder gezond eten gelukkig. 

Favoriete seizoen?
Zomer. Ik hou van zon en warmte. De herfst en lente zijn voor mij te wispelturig met al die regen. Dat is zo stom. Dus lekker zon, warmte en blauwe luchten.


Slaap je met de deur open of dicht?
Dicht, tenzij het heel warm is. Dan de deur open en ook de deur van de badkamer zodat het wat door kan tochten. 

Waarom ben je begonnen met bloggen?
Ik wilde graag iets doen toen ik nog geen baan had na mijn studie. Toen ik thuisblijfmama werd heb ik het weer opgepakt. Heerlijk om even iets voor mezelf te kunnen doen. Ook al gaat het veel over kinderen, ik vind het super fijn.

Heb je een abonnement op een tijdschrift?
Nee, dat past niet in het budget. Anders zou ik graag een abonnement op Eva of Vriendin willen.

Wat deed je afgelopen nacht om 0.00?
Heel saai en burgerlijk, slapen in mijn bed.

Favoriete parfum?

< span style="font-family: "verdana" , sans-serif;">

Uhm geen idee eigenlijk. Ik heb merkloze staan en die zijn prima. Als ze op zijn dan wil ik graag die van de kruidvat eens proberen. Hebben jullie nog een aanrader?

Leuk om dit eens in te vullen. Wisten jullie deze dingen al of zitten er vele nieuwe weetjes over mij tussen? Laat het weten in een reactie!


Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: