Niets slaapt zo lekker als een heerlijk pas gewassen dekbed. Als deze er nou ook nog eens super gaaf uit ziet is dat helemaal mooi meegenomen. Maar waar ik mij vroeger over verbaasde was de prijs van een dekbedovertrek. Niet om het een of ander, maar het is maar een lap stof natuurlijk. Een grote lap, dat dan weer wel. Daar komt dekbed-discounter om de hoek kijken met dekbedovertrekken in verschillende prijsklasse. Kijken jullie mee naar ons nieuwe dekbed?

Voordeel van kopen bij dekbed-discounter

Heb je dat ook wel eens. Dan wil je iets nieuws kopen, in dit geval een dekbedovertrek, en dan kun je in de winkel niets vinden. Ben je daar voor niets heen gegaan. Toch een beetje jammer. Het voordeel van een webshop is dan ook dat je gewoon vanuit je luie stoel kun kijken of er een gaaf exemplaar tussen de dekbedovertrekken staat. Je zoekopdracht even aanpassen en gaan. Let wel even op dat de prijs die je ziet meestal voor een 1 persoonsdekbedovertrek is. Hij is dan wel beschikbaar in een grotere maat, maar de prijs wordt dan een stukje duurder.

dekbed-discounter goodmorning

Een goede nachtrust is voor mij een must

Voor (bijna) iedereen zal dit wel gelden. Een goede nachtrust kan zo veel goed voor je doen. Wij hebben een dekbedovertrek dat eigenlijk net een beetje te klein is. Hoe dat kan, geen idee. Het is dezelfde maat als onze andere overtrekken. Maar hij past net niet lekker om ons dekbed heen. Dan slaap ik dus ook echt een stuk minder fijn. Het dekbed wat wij hebben uitgekozen past super goed. Ideaal, want zo kan ik weer heerlijk slapen. Een goed matras is ook wel echt een must. Sinds kort kun je bij dekbed-discounter ook je boxspring kopen. Alles in 1 webshop te vinden voor een goede nachtrust, want ook kussens en dekbedden kun je er vinden.

dekbed-discounter dekbed helemaal

Helemaal in de stijl van nu

Je ziet het vaak in interieurs, posters die met washi-tape worden opgehangen. Dat is eigenlijk ook zo op ons dekbedovertrek. Super leuke plaatjes en quotes met een soort washi-tape vastgeplakt. En wat ik helemaal leuk vind, de kleur groen/blauw past ook perfect bij de kleur op de muur achter ons bed. We zijn onze slaapkamer een beetje aan het opknappen. Zo langzaam wordt hij steeds meer af. Een gaaf dekbedovertrek kan zo veel goed doen voor je slaapkamer.

dekbed-discounter kussens

Een nadeel aan dit dekbed of kopen via een webshop?

Een nadeel heb ik niet kunnen ontdekken. Als ik toch wat moet noemen, het dekbedovertrek is 200×200/220. Dus eigenlijk net een beetje aan de grote kant. Je kunt ook nog een maat groter bestellen, maar echt 200/200 kon ik niet vinden. Voor mij geen groot probleem, even opschudden en hij ligt weer heerlijk. Verder moet je natuurlijk even wachten voor je bestelling wordt bezorgd. Wat ik wel echt ideaal vond, hij kwam in een plastic verpakking en niet in een doos. Geen nadeel dus eigenlijk, tenzij je daar niet zo van houdt. Het is wel iets kwetsbaarder denk ik. Maar wij hebben daar geen problemen mee ervaren.

dekbed-discounter afbeelding 1

Wij zijn erg blij met dit nieuwe dekbedovertrek. En dat net een beetje te kleine overtrek? Die heb ik mooi naar de schuur verplaatst als poetslap. Waar koop jij graag je dekbedovertrekken?

liefs Minke

Dit product werd door een bedrijf naar mij opgestuurd. Dit beïnvloed mijn mening niet.

Lekker slapen onder een schoon dekbed. Maar dekbedovertrekken zijn vrij prijzig. In deze blog een review van een dekbedovertrek van dekbed-discounter. Is dat een aanrader of juist niet?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: