Een tijdje terug ontving ik een enorme doos met educatieve spellen van Hubelino. Wij kennen deze al van de knikkerbaan, maar deze spellen kennen wij nog niet. We waren al bezig geweest met testen, maar nu de kinderen veel thuis zijn komen ze helemaal goed van pas. We kunnen zo spelend leren en dat is heel fijn. Ze moeten al genoeg, dus spelletjes spelen is dan wel heel aangenaam. In deze blog laat ik je graag zien wat we kregen.

Ik maakte een filmpje om alles goed te kunnen laten zien

Een unboxing van de denk- en educatieve spellen van hubelino zie je hieronder. Mocht je nu geen zin hebben om te kijken of niet met geluid kunnen kijken, lees even verder. Dan kun je gewoon lezen wat er in het pakket zat.

Educatief spelen met hubelino

Ik weet dat hubelino bekend is van hun knikkerbaan, maar ze hebben dus ook een aantal spelletjes. Een aantal leerzame spelletjes ook. We ontvingen namelijk de volgende denk- en educatieve spellen van hubelino:

Letters leren

Educatieve spellen hubelino letters leren

Leren lezen

Educatieve spellen hubelino

Cijfers leren

Getallen leren hubelino

Leren rekenen

educatieve spellen hubelino

Denkspellen van hubelino

Daarnaast hebben ze ook een aantal denkspellen. Erg leuk om te doen, leerzaam maar dat zien de kinderen niet direct zo. Wij ontvingen daarvan:

Tangram

educatieve spellen tangram hubelino

Sudoku

denkspellen hubelino sudoku

Domino

Hubelino educatieve spellen domino

schapen afpakken

schapen zoeken, denkspellen hubelino

Eerste indruk van de denk- en educatieve spellen van hubelino

Mijn eerste indruk is positief. Leuk om zo spelenderwijs dingen te leren samen met de kinderen. Het enige nadeel vind ik dat het in het Duits is. De letters bij het leren van letters en leren lezen komen niet overeen met Nederland. Daarnaast is de handleiding van alle spellen in het Duits/Engels. Nu zijn talen niet zo mijn ding, dus ik heb daar zelf best veel moeite mee. Ik weet dat er handleiding voor de educatieve spellen zijn in het Nederlands. Maar deze zitten dus niet standaard bij de spellen in als je ze in Nederland koopt. Dat kan een voordeel zijn als er een korting in Duitsland is bijvoorbeeld. Maar het blijf, in mijn ogen, lastig om het zonder Nederlandse handleiding te doen. Met de knikkerbanen heb je daar geen last van overigens, maar met spelend leren wel is mijn ervaring.

Binnen kort lezen jullie meer over de verschillende educatieve- en denk spellen van Hubelino. We wilden jullie graag laten zien wat er te koop is, omdat wij het nu veel gebruiken.

denk- en educatieve spellen van hubelino - pinterest

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: