Laatst zei ik voor de grap tegen mijn man ‘Corona maakt meer kapot dan je lief is’. Naar aanleiding van een event dat verplaatst was en waardoor ik nu niet kon. Heel begrijpelijk natuurlijk, de verplaatsing. Maar het is niet fijn. Voor de organisatie niet, voor de deelnemers niet. Toen kwam ik een aantal dagen later zelf in hetzelfde schuitje terecht. Samen met Machteld was het de bedoeling weer op een paarse wolk te organiseren dit jaar tijdens de heideweek. Maar helaas, de hele heideweek wordt afgelast dit jaar vanwege alle onzekerheid rondom corona. Dus geen op een paarse wolk markt. Maar wat dan?

We’re all in this toghetter

We zitten allemaal in hetzelfde schuitje. We waren al bezig met alle voorbereidingen en hebben veel ondernemers uitgenodigd. Dus toen ik de mensen die ik benaderd had vroeg ik of ik ze wellicht kon helpen. Leuke acties delen op mijn blog bijvoorbeeld. Want dat kan ik ze dit jaar wel geven. Geen markt waar ze bezoekers kunnen krijgen, maar wel een beetje extra exposure. Dus hier komen ze. Een aantal ondernemers uit Ede en omstreken met leuke acties. Mocht je nu zelf een leuke actie hebben, laat het weten, dan voeg ik dat toe.

Acties uit Ede en omgeving…..

Eerst wilde ik graag enkel acties uit Ede en omgeving delen. Maar who cares. Alle leuke ondernemers die een toffe actie hebben deel ik graag. Dus hier komen de acties die ik weet. Vul het gerust aan!

Cinimini heeft een win week op facebook. Neem zeker even een kijkje. Nog net op tijd voor de actie van vandaag.

Bundeltje liefde geeft nu haar cursussen online. Hoe fijn is dat! Een zwangerschap kan soms heel overweldigend en onzeker zijn. En dan nu helemaal niet naar een zwangerschapscursus kunnen is wel even balen. Maar daar springen ze hier dus fijn op in door deze online te geven. Zelfde voorwaarden als normaal, behalve niet samen in een ruimte maar fijn en comfortabel in je eigen huis.

De olie mama drinkt virtueel een kopje thee met je. Omdat dit nu natuurlijk niet fijn is om in real life te doen. Je kunt kiezen uit een kopje thee of een workshop waarin je meer informatie krijgt. Beide online zodat je comfortabel in je eigen woonkamer kunt zitten.

Wil je deze tijd ook weer meer quality time met je kinderen? Bij Kidz-id kun je tips, ouder-kind filmpjes en massages vinden die je thuis kunt doen. Heerlijk zo samen.

Bij Eveline Ruitenberg kun je gratis een tekeningen 5-daagse volgen. Ik ben zelf bij dag 4 nu en het is erg interessant. Je leert wat er achter een tekening kan (!) schuilen. Omdat zeker jonge kinderen zich nog niet goed kunnen uiten kan dit heel fijn zijn om te kunnen lezen in een tekening.

Bij cadeauhuis Ede heb je gratis verzending binnen Ede. En ze pakken het ook nog voor je in, extra fijn dus!

Ook de christelijke boekhandel in Ede bezorgd je bestelling in Ede gratis bij je thuis. Fijn om zo toch de christelijke boekhandel te kunnen blijven steunen. Op een paarse wolk actie overzicht - pinterest

Bij pannenkoekenhuis de langenberg in Ede kun je nu je pannenkoek afhalen. Ideaal, want dan hoef je zelf niet je pannenkoek te bakken.

Dit zijn de acties die ik nu zo weet en door heb gekregen. Mocht je nog acties weten, geef het dan zeker aan. Dan kunnen we deze weer updaten. Mocht je als ondernemer volgend jaar mee willen doen met onze markt (op een paarse wolk) geeft dat dan ook even aan. Dan zetten we je op de lijst. Zit je nog nergens aan vast, maar krijg je mail wanneer we het weer gaan organiseren. 

1 thought on “Geen op een paarse wolk markt dit jaar

  1. Jammer dat het evenement ‘op een paarse wolk ‘ niet door kan gaan dit jaar, het was zeker iets waar ik mijn naam aan had willen verbinden, een mooi initiatief! Hopelijk zien we elkaar volgend jaar. Bedankt voor het noemen van Kidz-id in je blog!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: