Detective Pikachu Returns is nu in de winkel en digitaal via de Nintendo eShop exclusief verkrijgbaar voor Nintendo Switch-systemen. Los het mysterie van de verdwenen vader van Tim Goodman op en ontrafel andere vreemde voorvallen in Ryme City, een stad waar mensen en Pokémon naast elkaar leven.
Het videospel Detective Pikachu Returns is het vervolg op het vorige avontuur in de serie en bevat nieuwe en spannende methoden voor het onderzoeken van mysteries.

Detective Pikachu

Los complexe zaken in Detective Pikachu returns

Ondervraag samen met Detective Pikachu Pokémon en mensen om aanwijzingen te verzamelen. Op deze manier kun je samen zaken op te lossen. Sommige Pokémon kunnen bij onderzoeken zelfs helpen met hun speciale vaardigheden.​ Hoe tof is dat! Zo kun je via de scherpe reukzin van Growlithe geuren en bewijs opsporen en kun je op de rug van Luxray door muren en obstakels kijken. Dit gaat verder dan de Pokémon kaarten en televisie serie.

Ontmoet een keur aan intrigerende personages

Volg de tocht van Tim Goodman, een zachtaardige student aan Ryme University met een scherpe speurneus, en van een norse, stoere Pikachu die zichzelf een geweldige detective vindt. Pikachu is de partner van Tims vermiste vader. En vreemd genoeg is Tim de enige die begrijpt wat Pikachu zegt. Je komt ook nieuwe personages tegen, zoals Rachel Myers, een student met een grote liefde voor en kennis van Pokémon, Howard Myers, de burgemeester van Ryme City, en Sophia Goodman, het zusje van Tim, dat Ryme City bezoekt tijdens haar schoolvakantie.

Detective Pikachu returns - pinterest

Bepaal je eigen avontuur in Detective Pikachu returns

Maak gebruik van de Story Jump Mode en speel afleveringen in willekeurige volgorde af. Speel eerder voltooide afleveringen nogmaals of ga meteen naar afleveringen die je nog moet spelen. Jij beslist. Op deze manier blijft het een leuk en verrassend spel. Je kunt er zelf je eigen avontuur van maken. Met de herfst voor de deur en de winter in aantocht een super tof spel om in huis te halen. Wil je dit duurzaam doen? Koop hem dan via de eshop van Nintendo.

Twee weten meer dan een

Natuurlijk weten we wel dat twee meer weten dan een. Zo kun je in dit spel aankloppen bij Detective Pikachu aan voor aanwijzingen en advies in moeilijke situaties. Nog meer hulp nodig bij een onderzoek? Activeer dan de juiste keuzeaanwijzing om verder te komen. Bedenk dus goed welke hulp je nodig hebt.

Meer informatie over Detective Pikachu Returns vind je hier.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: