Sinterklaas is afgelopen zaterdag gelukkig goed aangekomen in Nederland. De kinderen vinden het geweldig en zijn er heel blij mee. Ze mogen nu hun schoen zetten en krijgen cadeautjes. Deze week kun je op mijn blog verschillende review en recensies lezen van leuke cadeautjes voor kinderen en volwassenen. Ben je ook benieuwd wat je kunt verwachten? Ik geef je vast een tipje van de sluier.

Speelgoed voor kinderen

Als mamablogger ben ik veel gericht op speelgoed voor kinderen. Zo laat ik zien hoe leuk Minnie’s ijssalon is van Vtech. Nola kreeg hem voor haar verjaardag en is er super blij mee. Net als haar grote broer. Ik laat je graag ook Hubelino zien. Dat was een schot in de roos. Luca vind het al leuk om te bouwen, maar Nola vind het leuk om er samen mee te spelen. Ook haar baby born pop viel in de smaak.

Sint voor moeder en kind

Boeken voor jou en je kinderen

Je hoeft natuurlijk niet altijd speelgoed te geven. Onze kinderen krijgen ook een boekje tijdens deze periode. Ik laat je graag kennismaken met een kinderbijbel in HSV vertaling. Sommige vinden dat fijn omdat zij deze zelf ook lezen. Wat ik er van vind laat ik je graag weten. Ook heb ik een super boek gelezen over slapen. Daar schreef ik al eens een stukje over m.b.t. oorwurmen.

Vooruitblik naar adventstijd

Hoewel sinterklaas pas net voet aan wal heeft gezet kijk ik ook graag vast vooruit naar de adventstijd. Deze tijd komt sneller dat je soms denkt. Begin december starten we al weer met aftellen. Ik heb een heel leuk project gevonden bij studio sprankel die ik je graag laat zien. Samen met je kinderen toeleven naar kerst vind ik erg belangrijk. Er is zo veel te vinden op dit gebied dat ik je graag een optie wat uitgebreider laat zien zodat je een fijne keus kunt maken.

Sintcadeaus 2018

Wat geef jij graag voor cadeautje met sinterklaas? Zou je graag ergens een review of recensie van zien dan hoor ik het ook graag.

deze blog bevat affiliate links. Dat kost jou niets extra’s, maar je helpt mij enorm.

mamaminke test speelgoed voor jou en leest boeken. Wat wij er van vinden lees je deze week op mijn blog. Zo kun je het perfecte cadeau vinden voor je kind of andere familie.

Uitgelichte afbeelding shutterstock door Ammilly CP

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: