Als jullie mij al langer volgen dan weet je vast wel dat ik me enige regelmaat bij een wedstrijd van PSV te vinden ben. Een aantal champions league wedstrijden heb ik ook al mogen bekijken. Nu mocht PSV begin november naar Engeland om tegen de spurs te voetballen. Die wedstrijd zou plaatsvinden in het Wembley stadion (ik begreep een mooi en groot stadion). Daar wilden wij natuurlijk wel bij zijn. En dat hebben we geregeld. Kijk mee naar een dag naar Londen!

Maandag 5 november dag van vertrek

Ik start deze dag op de peuterspeelzaal. Samen met Nola en een aantal klasgenootjes gaan we naar het bos voor een herfst wandeling. Nola is er niet zo blij mee en vind het maar koud. Gelukkig mogen we samen weer opwarmen op school en lekker even wat eten en drinken. Daarna mag ze nog even spelen en ga ik haar weer ophalen. In de avond vlogen wij naar Londen om daar dus in het donker aan te komen. We gaan naar het hotel (echt 2 minuten lopen van de metro, ideaal) en gaan slapen. Het is inmiddels 9 uur Engelse tijd, dus 10 uur onze tijd.

Londen in 1 dag naar het bos met Nola Londen in 1 dag daar zijn we dan op maandag

Dinsdag 6 november dag van de wedstrijd

Match day! We starten met een lekker hotelontbijtje. Daar kun je mij wel voor wakker maken. Niet heel luxe of bijzonder, maar wel erg lekker met vers fruit en bladerdeeghapjes. Na alle spullen bij elkaar te hebben gezocht gaan we op weg naar het hotel waar we de wedstrijdkaarten kunnen ophalen. Vrij duidelijk waar we heen moeten zo met al die Nederlanders die er al zijn.

Londen in 1 dag dinsdag

De rest van de dag hebben we de tijd om even Londen te bekijken. Als eerst gaan we naar de Big Ben. Die bleek in de stijgers te staan. Nu moeten we toch nog een keertje terug, wat jammer (maar niet heus). Door naar Buckingham palace en naar het stadion van Chelsea. Tussendoor drinken we nog ergens wat bij starbucks, bezoeken we een enorme M&M winkel, kijken onze ogen uit in een grote Lego winkel en zien een gigantische snoepwinkel. Daarna zijn we rustig naar het stadion gegaan waar de wedstrijd zou zijn. Een leuk winkelcentrum om de hoek waar je heerlijke pizza kunt eten. Dus met een goed gevulde buik konden we genieten van een prachtige wedstrijd, helaas zonder punten.

Londen in 1 dag lego Londen in 1 dag snoep Londen in 1 dag wembley stadion

Woensdag 8 november dag van terug reis

We waren helaas enorm laat thuis doordat veel bussen niet reden. Lekker handig na een wedstrijd waarbij veel publiek was. Goed, we kwamen bij het hotel en staan gewoon na een paar uurtjes slaap weer op. We ontbijten en gaan dan vroeg naar het vliegveld. Er zijn stakingen en we denken dat onze metrolijn in de middag pas gaat staken. Zeker weten doen we het niet, dus liever maar op tijd in het vliegveld. We checken in, gaan door de douane en kunnen nog even shoppen. We hebben nog wat ponden over dus die geven we maar gewoon uit. Ik koop een lekker geurtje voor mezelf en we nemen een kleinigheidje voor de kinderen mee. Het gaat om het idee natuurlijk. Op naar huis met prachtige wolken en de zon. Toch fijn om de kinderen weer te zien als we in Ede uit de trein stappen.

Londen in 1 dag we gaan weer terug op woensdag

Zijn jullie wel eens samen naar Londen geweest? Wat vind je echt een aanrader om te gaan kijken?

Londen in 1 dag wat wij allemaal gezien en gedaan hebben

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: