De leukste tijd van het jaar breekt weer aan, vandaag komt Sinterklaas aan in Nederland. Alvast een hele fijne dag gewenst met de intocht. Vandaag start er ook een super leuke sinterklaas bloghop. Bij ruim 40 blogs kun je hele leuke prijzen winnen. Onderaan dit bericht staat wat en hoe je bij mij kunt winnen. Maar vergeet niet te lezen waar je heen kunt nadat je mee hebt gedaan met de winactie. 

Wat is een sinterklaas bloghop?

Een sinterklaas bloghop is een soort ketting waarmee je allemaal verschillende en misschien zelfs wel nieuwe blogs kunt leren kennen. Als je mijn vaste bezoeker bent begin je vast bij mijn blog. Ik vertel dan wat over mijzelf, waar je vandaan kunt komen, waar je heen gaat na mijn blog en wat je hier kunt winnen. Wanneer je mee wilt doen lees dan goed hoe dat kan. Als je klaar bent kun je door hoppen voor nog meer leuke prijzen. Als je dan uiteindelijk weer op mijn blog komt (als je hier bent begonnen) ben je bij alle bloggers die met deze sinterklaas bloghop mee doen geweest. Dit keer doen er 48 bloggers mee dus er zal vast een prijs tussen zitten die bij jou past.

Wie is Mama Minke?

Nou, hoi dus! Ik ben Minke, 28 jaar (januari 1990 voor als je dit later leest haha) en samen met de meest leuke en geweldige man. Sorry dames! Samen hebben we twee schatten van kinderen die mijn grootste inspiratiebron zijn voor mijn blog. Ik werk niet zodat ik voor de kinderen kan zorgen (en wat extra energie kan sparen door mijn cvs). Ik blog hier, op www.puurjael.nl, over geloof, kids en liefde. Dat zijn de belangrijkste waarden in mijn leven. Eigenlijk staan mijn kinderen natuurlijk op 1 maar dat bekt niet zo lekker. Dus vandaar. Ik hoop voor iedereen wat leuks te plaatsen op mijn blog. Je zult vast niet alle artikelen leuk vinden, maar er zit vast iets tussen wat je wel aanspreekt. Wil je nog wat meer weten lees dan eens de about me pagina.

huldiging PSV wij samen
Dit zijn wij dus 🙂

Waar kom je vandaan en waar ga je naar toe?

Als je niet bij mij begonnen bent kom je waarschijnlijk van de blog van Malou vandaan. Een leuke blog over verschillende onderwerpen die met het moederschap te maken hebben. Ik volg haar zelf al een tijdje en ook in een appgroepje hebben we leuk contact. Je kunt bij haar een Num Noms Shimmer Playset winnen. Vooral bij de meisjes geliefd speelgoed. Super leuk Als je mee hebt gedaan met mijn winactie mag je naar de blog van Judith. Een leuke feel good blog met healthy twist. En wist je dat haar oudste dochter ook zelf wel eens wat schrijft/filmt. Super leuk. De prijs die je bij haar kunt winnen zal mijn dochter ook geweldig vinden, een Ariël pop!

Wat kun je winnen?

Een leuk cadeautje voor alle mama’s (of papa’s) met een triptrap (kinderstoel) in huis. Wij mochten een kussenset reviewen van made with joy. Deze set is zo leuk en Nola is er echt heel blij mee. Hoe leuk is het dat we een kussenset naar keuze (dus ook de waterafstotende variant) mogen weggeven. Er is zo veel moois qua stoffen dat er voor iedereen wel iets moois te vinden is. En anders ken je vast wel iemand die je daar blij mee kunt maken. Neem eens een kijkje op haar facebookpagina voor voorbeelden.

Hoe kun je winnen?

 1. Geef in een reactie hieronder aan dat je mee wilt doen (verplicht)
 2. Volg mama minke en made with joy op facebook (verplicht)
 3. Deel het bericht van de winactie of tag iemand die ook zo’n toffe kussenset wilt winnen (niet verplicht, maar geeft een extra winkans).

De winactie loopt van 17 november 2018 tot en met 25 november 2018. Bij deelname ga je akkoord met het doorgeven van je gegevens aan made with joy voor het maken en versturen van je gewonnen prijs. De winnaar krijgt per mail bericht. Reageer je niet binnen 48 uur dan kies ik een andere winnaar. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Lees meer in mijn disclaimer.

35 thoughts on “Sinterklaas bloghop 2018

 1. Handig, wij kunnen nog wel een setje gebruiken voor de stoel. Nu heeft mijn dochtertje een oude set van mijn zoontje maar een nieuwe eigen kussenset is natuurlijk leuker!

 2. Dat zou heel goed uitkomen! Wij willen binnenkort een tripp Trapp stoel aanschaffen voor ons zoontje van 6 maanden. Dan kan hij lekker op een mooi kussentje zitten

 3. Wat leuk die blog-hop! Ik doe graag mee met jouw winactie ? Ik zou zo’n mooie kussenset wel erg leuk vinden voor mijn jongste. Hij wordt alweer bijna 1, dus zou een mooi kado zijn!

 4. Wat een mooie kussen! Die wil ik wel winnen voor mijn jongste zoon. Hij wordt bijna 1, dus het zou wel een heel leuk verjaardagskado zijn!
  Ik ben via de blog-hop gekomen, en dus nu gelijk jouw Facebook geliked en natuurlijk ook die van Made with Joy!

 5. Super! Onze dochter eet sinds 2 weken vaste voeding en kan al wat zitten. Binnenkort mag ze in haar triptrap eten i.p.v. in haar wippertje. Een kussenset hebben we nog niet en is dus heel welkom!

 6. Ik doe graag mee! Onze dochter zit tot vandaag in de newbornset. We merken dat ze zich begint recht te duwen tijdens het eten. Tijd voor de volgende stap! En lekker zacht met deze zelfgemaakte kussenset!?

 7. Heel erg leuk zo’n bloghop, nu een Sinterklaasbloghop.
  Doe altijd mee, zó gezellig en leer andere blogs kennen.
  Had graag meegedaan voor mijn vriendin, maar heb geen facebook, heb alleen Bloglovin geliked en geloved.
  Iedereen veel succes.

 8. Hoi hoi,

  Ik doe heel erg graag mee voor mijn neefje Pepijn! Wat een geweldige actie! Hier zal mijn zusje super blij mee zijn!

  Groetjes Claudia!

 9. Hoi hoi,

  Ik waag dolgraag een kansje, want een kussenset zou uitstekend van pas pas komen hier.
  Mijn dochter Fenna is vorige maand 2 geworden en zij zit dagelijks in haar tripp trapp stoel met kussensetje. Ik vind een kussenset wel echt een must voor die kleintjes.
  Fenna is vorige maand grote zus geworden, dus zouden we dolgraag een kussenset willen winnen voor haar broertje Sepp, zodat Fenna haar kussen niet hoeft te delen haha, want dat gaat zo moeilijk. Sepp zit nu nog in zijn newborn set, maar de tijd vliegt en voor je het weet zit hij in de babyset. Waar blijft de tijd denk ik soms….

  Ik volgde madewithjoy al op facebook.
  Op IG heet ik fennaisgrotezus

  Groetjes Linda

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: