Kinderen vind het leuk om dingen te sparen, te kliederen met water en te tekenen. Crayola combineert dit alles in de nieuwste hit washimals. Wij mochten een set testen. Wij, de kinderen waren me steeds een stapje voor. Ze vinden het geweldig. Maar geeft het echt zo veel troep als waar ik bang voor was? Krijg je de dieren goed schoon? Ik beantwoord alle vragen die ik had.

De washimals van crayola zijn een hit in verzamel en creatief kinderland. Wij testen ze voor je uit. de set die we kregenEen badje, kleine stiften en water

Nola is gek op kleuren en tekenen, ook Luca begint daar steeds meer interesse in te krijgen. Dieren hebben beide altijd al leuk gevonden. Dus toen ik de mogelijkheid kreeg de washimals te testen leek me dat geweldig. Maar ik had wat vraagtekens. Want is het leuk voor Nola die nog veel in haar mond stopt?  Om een of andere reden stopt ze dit dus niet in haar mond. Gelukkig maar! Stift in je mond is niet iets wat ik graag zie. Dat is al weer een hele opluchting.

De washimals van crayola zijn een hit in verzamel en creatief kinderland. Wij testen ze voor je uit. de diertjes

Alles kledder nat na het bad?

In de washimals set die wij mochten testen zat ook een leuk bad. Zo eentje die je zelf ook in je badkamer wil hebben. Er past 1 diertje in en de douche werkt echt als je op het knopje drukt. Je ziet de kleur gewoon verdwijnen. Zo leuk. De kinderen kunnen er uren mee spelen. Het bad is echt favoriet. Een klein beetje tekenen en hup weer in bad. Even te drogen zetten en het andere  diertje kleuren om die vervolgens weer in bad te doen. Het water bleef wonderbaarlijk goed in het badje. Niet te vol doen werkt uitstekend. En tussendoor even schoon water erin.

De washimals van crayola zijn een hit in verzamel en creatief kinderland. Wij testen ze voor je uit. spelen

Lees ook over de crea bijbel waarin je creatief bezig kunt zijn met je kind

Krijg je de washimals dieren goed schoon?

Mijn kinderen kleuren graag veel op 1 plek. En dan ook lekker drukken zodat de kleur goed zichtbaar is. Dat is natuurlijk niet zo erg, maar je wilt je hond of kat wel goed schoon krijgen voor de volgende kleurbeurt. Helaas merkte ik dat het roze niet helemaal lekker eraf ging. Ook nadat ik zelf had geboend met het bijgeleverde borsteltje bleef er een beetje een waas achter. Met heet water werd het wel wat beter gelukkig en de kinderen scheelt het niks.

De washimals van crayola zijn een hit in verzamel en creatief kinderland. Wij testen ze voor je uit. tekenen en wassenDe washimals van crayola zijn een hit in verzamel en creatief kinderland. Wij testen ze voor je uit. Een kleine roze waas op de diertjes

Wat is er te koop in deze serie?

Je kunt een leuke washimals startersset kopen met een badje, 5 stiften, 4 diertjes en een borsteltje. Daarmee kun je direct aan de slag. Er zijn ook navul setjes te koop met katten of honden. In de startersset zitten 2 honden en 2 katten. Bij de navul setjes krijg je ook 3 stiften. Je hoeft niet per se de startersset als eerste aan te schaffen. Alleen het badje ontbreekt dan. Dat vonden mijn kinderen wel erg leuk, maar je kunt ook een bakje met water pakken en de diertjes schoonmaken natuurlijk.

Hoe gaat het wassen met een kleuter en peuter?

Een leuk cadeautje voor sinterklaas, kerst of een verjaardag. Beide kinderen spelen er met regelmaat mee.

De washimals van crayola zijn een hit in verzamel en creatief kinderland. Wij testen ze voor je uit. Is het leuk voor een peuter? Vind de kleuter het nog leuk? Wordt het een kliederboel? Worden de diertjes echt goed schoon? Je leest het in deze review. De washimals van crayola zijn een hit in verzamel en creatief kinderland. Wij testen ze voor je uit. Is het leuk voor een peuter? Vind de kleuter het nog leuk? Wordt het een kliederboel? Worden de diertjes echt goed schoon? Je leest het in deze review.

Dit product hebben wij gekregen. Dat beïnvloed onze mening niet. Lees meer over samenwerkingen. Deze blog bevat een affiliate link. Daar merk jij niets van, maar helpt mij deze blog te onderhouden.

7 thoughts on “Washimals van crayola, keer op keer plezier

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: