Het is bijna oktober en dat betekend dat de kinderboekenweek voor de deur staat. Deze week vond ik als kind al geweldig en nu nog steeds. Dit jaar is de kinderboekenweek samengevoegd met de christelijke kinderboeken week (ipv de christelijke kinderboekenmaand) en vind plaats van 30 september t/m 11 oktober 2020.

Het thema van dit jaar ‘en toen.’

Het thema van de kinderboekenweek in 2020 is ‘en toen’. We gaan dus een stukje geschiedenis zien. Dat zien we terug in de geselecteerde kinderboeken. Maar ik vind het persoonlijk ook uitstekend bij de christelijke kinderboekenweek passen. De Bijbel is natuurlijk een boek uit en over de geschiedenis. Wij leefden helaas niet in die tijd, maar kunnen er alles over lezen in de Bijbel.

Actieboeken vanuit de christelijke kinderboekenweek

De christelijke kinderboekenweek heeft wel 3 eigen actieboeken. Er zijn speciale actieboeken geschreven voor onderbouw, middenbouw en bovenbouw, passend bij het thema van de Kinderboekenweek. Het prentenboek is tijdens de Kinderboekenweek voor € 6,95 verkrijgbaar en de actieboeken voor de midden- en bovenbouw elk voor € 5,95.

Voor de onderbouw:

Voor de middenbouw hebben we een avi E4 boek over Mees en Tijn en het geheim van het kasteel. Dat klinkt in ieder geval spannend. Via deze link kun je hem reserveren.

Voor de bovenbouw is er:

Mocht je nu graag in een stenenwinkel je boeken kopen dan heeft Bruna nog een actie. Als je de bon inlevert op je basisschool dan krijgen zij 20% van het bedrag om te besteden aan boeken. Dat is natuurlijk altijd welkom bij scholen.

Stock Photos from ESB Professional/Shutterstock

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: