Ik weet het, afgelopen dinsdag kwam er al een blog online over post. Doe jullie mee met mijn project? Ik zou het zo leuk vinden als hij slaagd! Daar wil ik het nu niet over hebben. Een tijdje terug werd ik toegevoegd aan een facebookgroep over christelijke snails. Nu ben ik daar helemaal niet in thuis, maar ik zag daar prachtige werken voorbij komen. Toen ze een snail m.b.t. journaling bible gingen doen heb ik dan ook mee gedaan. Journaling bible, dat kan ik wel dacht ik!

Ik heb zelf meegedaan met de tekst uit Psalm 127. Daarvan heb ik steeds iets nieuws proberen te maken. Elke keer een ander stuk eruit pakken. Voornamelijk het stuk over kinderen sprak mij aan door mijn eigen kinderen. Een geschenk die wij hebben mogen krijgen. Ik wil jullie graag laten zien wat ik verstuurd heb en wat ik ontvangen heb.

Verzonden stukken
Eerst maar wat ik verstuurd heb. Dit zijn er 3 van de 4. De andere is erg persoonlijk met namen van kinderen. Deze zal ik daarom ook niet plaatsen. Mocht de ontvanger hem willen delen dan zal zij dit vast doen. 


Ik ben zelf erg blij met de verschillende resultaten. Zo kun je zien dat je uit 1 Bijbelgedeelte veel verschillende dingen kunt halen. Het is dus zeker leuk om nog eens een keer terug te gaan naar een tekst, ook al heb je er al eens iets mee gedaan. 

Ontvangen stukken
Dan nu de mooie stukken die ik ontvangen heb. Postnl gooide roet in het eten door er 1 niet af te leveren. Zij kunnen hier naar eigen zeggen niets aan doen, omdat het niet aangetekend verzonden is. Erg vervelend, maar helaas maak ik dat erg vaak mee met de post hier. Dat doet niet af aan de andere mooie a4tjes die ik mocht ontvangen. Ik heb ze in mijn bijschrijfbijbel geplakt zodat ik er altijd nog eens naar kan kijken. Leuk om dit in mijn eigen bijbel te kunnen verwerken.

Ieder heeft er zijn ding van gemaakt en allemaal kozen ze voor een andere tekst. Zo leuk om te zien. Ik merk zelf dat ik veel in het oude testament werk, maar nu ik ook iets van het nieuwe testament heb gezien vind ik dat ook erg leuk. Daar ga ik ook zeker eens aan de gang.

Hebben jullie wel eens een snail verzonden? Voor mij was het de eerste keer, ik ben benieuwd of jullie dit al vaker hebben gedaan. Ik vond het erg leuk. 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: