Deze wereld kan wel wat liefde gebruiken. Er gebeuren heel veel nare dingen. Meer dan de helft ervan weten we niet eens, omdat dit het nieuws niet haalt. Dat is eigenlijk heel erg triest. Het nieuws staat vol met narigheid en we vinden het bijna normaal. Daarom zou ik graag wat liefde verspreiden. Toen ik deze kaarten met een hoop liefde zag wilde ik ze dan ook graag aan jullie laten zien. Een beetje liefde kan iedereen wel gebruiken toch?
Een kaart vol liefde
Ik mag een mooie kaartenset van het Nederlands bijbelgenootschap, uitgegeven door uitgeverij Royal Jongbloed, reviewen. De set bevat 15 kaarten met bijbelteksten over de liefde. De teksten komen uit de bijbel in gewone taal, dus voor iedereen te begrijpen. Persoonlijk vind ik dit een hele mooie vertaling, echt van deze tijd. De kaarten worden geleverd in een mooi doosje die je ook kunt gebruiken als lijst om ze neer te zetten. Wil je ze niet neer zetten dan kun je het doosje gebruiken om de kaarten netjes te bewaren tot je ze wilt versturen. 


Wat krijg je en wat vind ik ervan
De kaarten hebben een mooie achtergrondkleur, wit, zeegroen, rood, geel en zwart. Er is 1 kaart die ik wat minder goed te lezen vind, het lettertype is open waardoor ik het wat minder goed zie. Dat kan natuurlijk ook aan mijn ogen liggen. 5 kaarten zijn echt om te versturen gemaakt, geen tekst op de achterkant en een vakje voor een postzegel en lijntjes voor een adres. 5 kaarten bevatten het bijbelgedeelte op de achterkant van de kaart. Zo kun je de zin in de juiste context lezen. 5 kaarten bevatten het bijbelgedeelte op de achterkant met daarbij een opdracht. De opdrachten bevatten iets om over na te denken of om een actie uit te voeren. Geen ingewikkelde opdrachten, maar wel iets om bij stil te staan. Ook zitten er nog 5 enveloppen in het doosje. Je kunt dus 10 kaarten versturen (of meer als je zelf een envelop maakt). De kaarten voelen stevig aan, vergelijkbaar met andere kaarten. Misschien zelfs nog wel iets dikker. Goede kwaliteit om te versturen met de post.


Ik vind het een mooie manier om over liefde na te denken. Hoe kun je meer liefde verspreiden? Hoe kun je bezig zijn met het uitdragen van liefde? Niet alleen voor christenen, maar voor alle mensen. Denk iets meer aan liefde dan aan ‘Ik mag jou niet’. Ook voor mij zelf een goede les. 

Hoe proberen jullie liefde verspreiden? Wat vinden jullie van dit idee met een kaartenset?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: