Het is even een experiment en het kan dus zo maar niet zo goed uitpakken. Toch wil ik het proberen, niet geschoten altijd mis. Ik heb een poster gemaakt en wil deze graag met jullie delen. Ik heb hem als PFD opgeslagen en zo moet het lukken dat je deze kan zien en printen door op de link te klikken. 

Ook al nieuwsgierig hoe de poster er dan uitziet? Je kunt er al een plaatje van zien. Ik ben echt een leek wat betreft dit soort dingen dus ik hoop dat het goed is gegaan. De link naar het PFD bestand staat hierboven in de inleiding. Willen jullie misschien laten weten wat je er van vind? Ik lees het graag in een reactie. Misschien dat ik nog meer posters of kaartjes kan maken. Of juist niet, als jullie het niets vinden. 


Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: