Pasen staat al weer voor de deur. De tijd dat we herdenken dat Jezus voor ons gekruisigd, maar ook opgestaan is. Wat een mooi cadeau heeft hij ons gegeven. In een aantal kerken zal tijdens pasen ook belijdenis worden gedaan door (jong)volwassenen die zelf hun keus voor het geloof maken. Prachtig om daar bij aanwezig te kunnen zijn als een vriend of familielid deze keus maakt. Een feestelijke dag voor hem of haar en wat is het dan leuk om een cadeautje te geven (en te krijgen).

Toen wij belijdenis deden een aantal jaar terug hebben wij ook verschillende cadeautjes mogen ontvangen. Mooi om te zien dat vrienden, familie en bekende deze feestelijke gebeurtenis met ons wilden delen en daar een mooi aandenken voor hadden gekocht. Thuis heb ik toen alles bekeken en kregen de spullen een mooi plekje in de kast. Het lijkt me leuk om een aantal van deze cadeautjes te laten zien. Als inspiratie voor jou. Wie weet kun je dit ook een cadeau doen aan iemand.

Hierboven kun je zien welke boeken ik heb uitgekozen. Ik zal ze nu nog even toelichten, wel zo leuk natuurlijk. Dan weet je ook wat je koopt.

Handboek voor jonge christenen: een mooi handboek met praktische tips naar aanleiding van vragen. Het boek is verdeeld in 3 hoofdonderwerpen;dagelijks leven, de bijbel en de kerk. Ik vind het een praktisch en informatief boek. Leuk om bij je te hebben en even te lezen als je een keer tijd over hebt. Bijvoorbeeld in de trein of als je op een afspraak aan het wachten bent. Hij is niet te groot en past makkelijk in je tas. Het boek kun je kopen voor 14,90 euro.

Visje posters: je kent de posters vast wel. In dit boek vind je een leuke verzameling van allemaal visje posters. Heerlijk om even door te bladeren en te lezen. Als je even tijd hebt in de trein bijvoorbeeld. Leuk om ze zo op papier te hebben. Ook kun je natuurlijk een leuke kopiëren en in huis opplakken. Het boekje kost 6,95 euro.


Ontmoeten: een bijbelsdagboek voor (jong)volwassenen. Er leuke en korte overdenkingen bij een stukje bijbeltekst. Het zijn niet al te grote stukjes dus ook in een druk leven goed in te passen. Fijn om zo wat meer uitleg bij de bijbel te hebben. De omslag is nu iets anders, maar de inhoudt naar mijn weten hetzelfde. Er zit nu wel een luxe leeslint bij, heel handig want dan weet je waar je bent gebleven. Het boek kost 15,95 euro. 

Onbeperkt houdbaar: Het christelijk geloof kan alle vragen die je hebt aan, volgens de schrijvers van dit boek. Het geloof is namelijk onbeperkt houdbaar. Een boekje die aan de hand van de artikelen van de apostolische geloofsbelijdenis een aantal vragen beantwoorden. Zeer interessant en leuk om eens met een groepje over te praten. Dit boek kost 14,90 euro.


Via webshop LadyBug kreeg ik deze mooie boekenlegger (gesponsord). Super leuk om dit als cadeau te geven bij een belijdenis. Je kunt er zelf een tekst op laten zetten of je laat de belijdenistekst er op zetten. Als de tekst te groot is dan zal er een deel van de tekst op komen. Dit was mijn belijdenistekst voor een deel. De hele tekst is: ”Mijn plan met jullie staat vast – spreekt de Heer. Ik heb julie geluk voor ogen, niet jullie ongeluk. Ik zal jullie een hoopvolle toekomst geven.” Ik vind hem erg mooi geworden. De service was ook super fijn. Hij kwam helemaal netjes en leuk ingepakt bij mij binnen. Samen met de leuke kaart die je op de foto ziet. Je ziet dat het met liefde gemaakt is. Alles is mooi en netjes afgewerkt. Hij past goed in je bijbel en is dan een echte eyecatcher. En nog mooier, een deel van de opbrengst gaat naar het goede doel!

Wat vinden jullie van deze cadeautjes? Geven jullie iets leuks op deze bijzondere dag? Ik lees het graag in een reactie.


Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: