Logeren is altijd een leuk uitje voor de kinderen. Hun spullen pakken, alles in een tas stoppen en op weg naar opa of oma. Meestal worden er dan ook erg leuke dingen gedaan. Naar het bos, koekjes bakken of een ander leuk uitje. Deze dagen staan de kinderen meestal midden in de belangstelling. Extra leuk wordt zo’n logeerpartij met een leuke gepersonaliseerde koffer.

Koffer met naam en afbeelding

Bij bullby kun je een leuke koffer met naam en afbeelding maken. Er is zo veel keus dat het niet makkelijk was om er een te kiezen. Je kunt kiezen uit een aantal kleuren voor je koffertje en een aantal kleuren voor de opdruk. Daarnaast zijn er heel veel verschillende afbeeldingen, zodat er voor elk kind wel iets leuks te vinden is. De kinderen waren echt dol enthousiast toen ze hun koffers zagen. Toen hun oom en tante even op bezoek kwamen werden de koffers ook direct geshowd, zo trots waren ze.

Makkelijk te bestellen

Oké, de keus is reuze en daarom niet heel makkelijk. Ik heb er toch wel even voor moeten zitten om te kijken welke afbeelding ik het leukst vond voor op de kofferbulbby koffer op reis. Maar als je je keus hebt gemaakt, de juiste kleuren hebt gekozen en wellicht de tekst nog even hebt aangepast is het bestellen echt easy peasy. Je vult alles in en de koffers komen snel jouw kant op. Goed verpakt en je kunt kiezen voor een leuke (gratis!) kaart. De kaart is echt geweldig, vind ik. Extra leuk is dat je er ook een wens op kunt laten zetten. Leuk als je hem verstuurt als cadeau.

bulbbykoffertjes op reis luca

Niet alleen koffers met naam, ook de leukste schoencadeautjes

Ze verkopen in de webshop van bullby niet alleen deze leuke koffers, maar ook veel leuke sinterklaasproducten. Je kunt kiezen voor een leuke raamsticker (ook voor kerst), een zak voor de cadeautjes of een leuk cadeautje voorzien van naam. Wat dacht je van een leuke knuffel met naam, een broodtrommel voor school met naam of een mok met geweldig opdruk om de liefde van je leven te laten weten hoeveel je van hem of haar houdt. Er is zo veel leuks te vinden en alles kun je personaliseren.

bulbbykoffertjes op reis nola

Koffertjes in gebruik

Toen wij een aantal dagen naar Londen gingen voor een wedstrijd van PSV, konden de kinderen hun koffers testen. Alles werd zorgvuldig klaar gelegd en ingepakt. De koffers zaten vol, maar het past prima. Of eigenlijk, voor Nola hadden we een extra tas vanwege de luiers en de babyfoon. Luca paste alleen zijn lievelingsknuffel niet dus die ging in de extra tas van Nola. Maar dan hadden ze wel 2 knuffels en kleding voor 2 dagen er in zitten. Op de manier van de kinderen ingepakt. De koffer ging prima dicht en het zag er te leuk uit toen ze weg gingen.

Vind jij het ook zo leuk om cadeautjes voor je kinderen te personaliseren?

bulbby koffertjes op reis. Gepersonaliseerde cadeautjes voor de feestdagen. bulbby koffertjes op reis. Gepersonaliseerde cadeautjes voor de feestdagen. bulbby koffertjes op reis. Gepersonaliseerde cadeautjes voor de feestdagen.

Ik heb deze koffertjes gekregen. Dat beïnvloed mijn mening niet. Lees hier meer over samenwerkingen.

1 thought on “Ik ga op reis en neem mee….. een gepersonaliseerde koffer

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: