Op mijn blog deel ik graag mama gerelateerde stukken. Helaas zal ik niet meer, bewust, zwanger worden. Jullie meenemen in deze mooie reis kan ik dus niet. Daarom ging ik opzoek naar een gastblogster. Angela is net zwanger en wil graag onder deze naam de eerste weken met jullie delen. Super leuk, want zwangerschapsstukjes vind ik altijd erg leuk om te lezen. Ik hoop jullie ook. Vandaag stelt ze zich aan jullie voor.

Hallo lieve lezers,
Graag neem ik jullie mee voor een kijkje in mijn zwangerschap! Dat zal ik doen door middel van tweewekelijkse update en leuke verhalen. Op dit moment ben ik nog maar kort zwanger en is dit nog niet bekent onder familie en vrienden. Ik zal dan ook bloggen onder een andere naam. Als we onze familie en vrienden hebben ingelicht zal ik ook jullie op de hoogte brengen.

Wie ben ik?
Ik zal proberen mij toch voor te stellen, zonder al te veel te verraden.
Ik ben Angela en woon in Zuid-Holland met mijn man, drukke dreumes, 2 katten en een konijn. En ik ben werkzaam in de zorg, mijn man is een voorman in de industrie. Inmiddels ben ik al 7 weken zwanger en zijn er een hoop klachten al volop aanwezignet als bij de vorige zwangerschap geniet ik met volle teugen van extreme misselijkheid en het overgeven, al is dat nu wat lastiger in te plannen met een dreumes in huis. 

Mijn eerste zwangerschap
De vorige zwangerschap was geen pretje, van hyperemesis gravidarum (HG, extreme misselijkheid) naar een verweekt bekken met 20 weken tot uiteindelijk een groeiachterstand en vroeggeboorte door HELLP. Hierdoor zal ik nu vanaf een goede echo (
vandaag) direct ook onder controle bij de gynaecoloog komen te staan en medicatie krijgen, maar dat wil niet zeggen dat ik niet ga genieten van de zwangerschap. 
Ja, er zijn wat zorgen, maar er groeit ook een leven in mij! En wat een wonder is dat om het mee te mogen maken. En graag wil ik jullie daar in mee laten genieten, zo veel als mogelijk is! Hopelijk willen jullie meegenieten en zal ik in het volgende blogje vertellen over hoe we er achter kwamen dat ik zwanger was. Tot de volgende blog!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: