Vandaag een wat ander artikel dan normaal voor jullie. Vandaag wil ik jullie een kijkje geven achter de schermen. Soort van dan. Een kijkje in het proces achter mijn blog. Want ik denk veel na over mijn blog en ben er veel mee bezig. Wat wil ik met mijn blog? Gaat alles goed zo? Is er groei mogelijk? Vragen die me de laatste tijd bezig houden. Het is goed om daar over na te denken en het leek me leuk om dit eens met jullie te delen.

Wat wil ik met mijn blog?
Dat is eigenlijk wel een hele belangrijke vraag. Wat wil ik met mijn blog. Dan is het eerst wel fijn om te weten waarom ik ben gaan bloggen. Nu ik thuisblijfmama ben heb ik geen plek waar ik heen kan om gewoon ‘minke’ te zijn. Ik ben altijd mama en zorg voor onze kinderen. Dat is wat wij willen en waar wij voor kiezen. Toch vind ik het belangrijk om iets voor mezelf te hebben. Dat heb ik gecreëerd met mijn blog. Een stukje internet dat van mij is en waarop ik mijn eigen ding kan doen.

Ik wil graag delen wat mij bezig houdt en wat wij meemaken. Nu is dat niet altijd heel bijzonder, gewoon huis, tuin en keuken verhaaltjes. Ik vind het ook leuk om mijn hobby met jullie te delen en zo een stukje mee te nemen in mijn geloof. Dan heb ik het voornamelijk over journaling bible. Ik wil graag nieuwtjes met jullie blijven delen over speelgoed, kleding en andere spullen voor kinderen. Loop ik ergens tegen aan, dan wil ik graag met jullie delen hoe wij dit aangepakt hebben. Wie weet kunnen we elkaar zo helpen. 

Gaat alles zo goed?
Dan heb ik het meer over de technische kant van het bloggen. Het maken van goede foto’s, de site goed neer zetten en alles draaiende houden. Daar heb ik echt geen verstand van. We hebben nu een goede camera. Voor sinterklaas staat er een statief en een boek over fotografie op mijn verlanglijstje en ik hoop me er dan ook meer in te kunnen verdiepen. In het nieuwe jaar wil ik me meer gaan verdiepen in hosting van mijn blog, zodat ik het hele .blogspot.com weg kan halen. Nu kun je nog steeds niet linken naar specifieke artikelen terwijl ik wel een eigen domeinnaam heb. Het wil en lukt allemaal niet en ik denk dat een eigen hosting wel bij gaat dragen aan prettig bloggen. 

Groeien met mijn blog
Nou dat is zeker mogelijk en merk ik nu al. Steeds meer lezers vinden mijn blog. Daar ben ik ontzettend dankbaar voor. Zo leuk om dat te zien (ook al ben ik daar op dit moment nog niet heel veel mee bezig). De nieuwe hosting waar ik naar opzoek ga moet het gebruiksgemak ook verbeteren. Daarnaast wil ik graag een betere planning van blogjes hebben/maken. Ik heb nog geen idee hoe of wat, maar daar kom ik vast wel uit. Het is nu gewoon wat rommelig. Misschien ook 1 of 2 dagen in de week dat ik thuis echt kan focussen op bloggen ipv enkel in de avond wat te kunnen doen. Dan kan ik jullie ook van goede en leuke artikelen voorzien.

Er zijn dus wel wat veranderingen op komst in het nieuwe jaar. Veranderingen die het bloggen nog leuker gaan maken. Waardoor het allemaal nog leuker wordt voor jullie als lezers. Heb jij iets dat je graag zou willen lezen? Laat het weten, dan kijk ik of ik er iets over kan schrijven.

1 thought on “Kletsen: veranderingen en groei

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: