Onlangs schreef Ilona al een review over de MAM fles die zij heeft getest. Ook ik kreeg een mooie gevulde doos met prachtige producten om te testen. Vandaag laat ik jullie mijn favoriete producten van MAM zien. Deze hebben wij nu een tijdje in gebruik en we kunnen dus goed aangeven of ze fijn zijn of juist niet. Een anti-lekbeker en snackbakje komen zeker langs!

bekers MAMSportbeker voor onderweg

Als eerst een beker voor onderweg. Ik had altijd gewoon van die tuitbekers voor Nola, maar nu hadden we een echte sportbeker speciaal voor onderweg. Hij zou anti-lek zijn, ideaal dus want je wilt geen natte tas. Ik twijfelde wel even of ze hier wat uit zou kunnen krijgen. Dus probeerden we hem thuis gewoon eerst even uit. Dat ging prima, ze had direct door wat ze moest doen. Dat de beker iets schuin is vind zij helemaal geen probleem. Lekken doet hij ook niet. Onderweg ook nog geen lekkende bekers gehad dus een groot pluspunt. En er kan lekker veel in. Ook heel fijn voor onderweg. De deksel moet ik er wel even zelf af halen, maar verder kan ze hem gewoon zelf gebruiken en ook zelf vasthouden ondanks dat hij zo groot is.

MAM beker dierentuin

Beker voor thuis

Ik kan wel met zekerheid zeggen dat de bekers bij Nola favoriet zijn. Als zij in de morgen zelf haar beker pakt komt ze standaard met de beker van MAM aan zetten. Een goede beker en ook zeker anti-lek. Meestal gaan de bekers na een tijdje toch lekker is mijn ervaring, maar deze beker niet. We hebben hem nu al een tijdje in gebruik en toch lekt hij nog niet. Wel is de tuit van deze beker eigenlijk aan vervanging toe. Nola houdt van kauwen en daar houdt deze beker dan weer niet zo van. Ook kan hij makkelijk mee onderweg. Geen lekkages en er zit gewoon ook een dop op. Hij is net een beetje kleiner dan de sportbeker, maar zeker ook groot genoeg.

Bakjes MAMFeedingbowl en Snackbox

Nu Nola naar de peuterspeelzaal gaat hebben we ook bakjes nodig om haar fruit in te doen. Dus ik heb deze bakjes even getest. De feedingbowl is daar heel geschikt voor. De deksel gaat goed op het bakje en al het fruit blijft er netjes in. Ook blijft het fruit (appel) lekker om te eten. Door het lipje wat aan het bakje zit kan Nola hem ook zelf pakken. De snackbox is wat kleiner. Ik heb altijd kleine appeltjes van de ah en deze past er niet helemaal in. Een halve appel maximaal. Dan stop ik er nog wat rozijntjes bij en heeft ze ook een lekker tussendoortje. Wat ik handig vind aan dit bakje is dat je de deksel onder het bakje vast kunt maken en hij dan stevig staat. Of ze dat ook doen op de peuterspeelzaal weet ik niet. Maar voor ons dus handig om wat kleine tussendoortjes mee te nemen.

beker en bakje MAM

Tandenborstel

Ik zal eerlijk bekennen dat ik eerst niet goed wist waarom er een wit ding bij de tandenborstel zat. Maar na lezen bleek dat je deze aan de tandenborstel vast maakt en je dan dus nooit te ver in de mond van je kindje kunt gaan met de tandenborstel. Werkt ideaal als ze ook zelf hun tandjes willen poetsen. Nooit meer kokhalzen door de tandenborstel. Daarnaast werkt hij prima als je de tandenborstels in een beker hebt staan. Dan blijft hij daar aan hangen en valt niet op de bodem dat je hem moet zoeken. Yes!

Tandenborstel MAM

Nu gaan we nog het bestek proberen. Wist je dat ze ook afwasmiddel hebben dat niet direct gevaarlijk is voor je kind? Lijkt me ook wel ideaal. Wat is jullie favoriete MAM product?

liefs Minke

Deze blog bevat producten die zijn opgestuurd door een bedrijf. Dat beïnvloed mijn mening niet.

Pinterest afbeelding

Pinterest afbeelding MAM

1 thought on “Mijn favoriete MAM producten

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: