Deze week kun je op mamaminke wat meer food gerelateerde artikelen lezen. Met name op mijn weg naar een gezonder en actiever leven ben ik wat leuke dingen tegen gekomen. Natuurlijk de online cursus van bodieboost, daar kun je morgen iets over lezen. Daarnaast heb ik ook veel foto’s van mijn eten gemaakt. Deze kun je donderdag zien. Zaterdag wil ik nog graag een recept van iets heel lekkers met jullie delen.

Een echte food week dus, al gaat bodieboost ook wel over bewegen. Helaas ben ik daar zelf nog niet echt aan toe gekomen. Vanmorgen wel een klein rondje wezen hardlopen, het begin is er weer. Ik hoop dat dat het afvallen verder in gang zet. Het is natuurlijk altijd goed om te bewegen. Het eten vind ik eigenlijk nog iets belangrijker. Dat geven wij namelijk, als moeders (en vaders) door aan onze kinderen.

Als wij veel slechte dingen eten, nemen onze kinderen dat over. Ik merk dat met Luca ook wel. Hij vind patat heel erg lekker. Dat aten wij veel in de zwangerschap, omdat dat het enige was dat in goed binnen kon houden. Tenminste, een van de weinige dingen. Nu achteraf zou ik willen dat het iets anders was geweest. Dat is vaak achteraf en kunnen we nu niets aan doen. We gaan gewoon nu verder met gezond eten en geven dat ook door aan Luca. Hij heeft in de 10 weken bodieboost al mais leren eten. Dat vind hij erg lekker. Doperwten en boontjes ook. Witte bonen in tomatensaus is ook favoriet. En alles is beter dan elke keer een bord friet. We komen er wel.

Hebben jullie nog iets wat je graag zou willen weten? Iets wat je graag wilt lezen? Laat het me maar weten!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: