We zijn inmiddels ruim 10 weken verder. In die 10 weken heb ik het online programma van bodieboost gevolgd. Vandaag wil ik jullie graag vertellen wat het programma mij gebrachten heeft (veel positieve dingen!) en of ik het een aanrader vind. Om het overzichtelijk te houden zal ik alle onderdelen stuk voor stuk bespreken, lezen jullie mee?

Het programma
Het online programma bestaat uit een aantal onderdelen. Je ontvangt 10 weken lang een weekmenu met daarbij een boodschappenlijstje (handig want dan hoef je dat niet zelf uit te zoeken). Het weekmenu is voor 7 dagen een ontbijt, lunch en tussendoortjes. De avondmaaltijd wisselt elke dag. Je krijgt ook toegang tot de site succesvol slanker. Daar kun je lezen wat de bodieboost methode inhoudt. Je wordt stap voor stap meegenomen. Ook staan daar up-to-date familielijsten (handig voor het wisselen van producten binnen de familie’s), een mindset programma en een e-book met jokervrije hapjes. Daarnaast krijg je ondersteuning door middel van de mail. 

Je krijgt dus niet de boeken die er ook zijn. Je krijgt de informatie en weekmenu’s online. In de boeken staan ook weekmenu’s en de informatie over bodieboost. Daarbij staat in het boek bikiniboost nog een sportschema om te bewegen. Dit heb je naar mijn mening niet perse nodig, maar het is wel makkelijk. Je hebt dan namelijk wat meer weekmenu’s en hoeft dus minder snel zelf aan de slag. Je kunt ook de weekmenu’s van de onlinecursus 2 keer volgen en bent dan ook 20 weken verder. 

Facebook
Naast het online programma is er ook een actieve facebookgroep. Ik zeg expres actief, want er wordt heel wat geplaatst. Vragen maar ook echt antwoorden. En recepten, heb er al veel lekkers voorbij zien komen. En alles past in je bodieboost avontuur. Heel handig en fijn. Mocht je vragen hebben kun je ze daar stellen. Bijvoorbeeld onder welke groep een product valt, wat je ter vervanging van een product kunt kiezen of hoe groot een portie moet zijn precies. Er wordt ook vaak snel gereageerd (vast niet midden in de nacht, maar dat heb ik nog niet uitgezocht). Heel fijn om dit er naast te hebben. Ook met de boeken kun je hier lid van worden.

Email
Via de mail krijg je de weekmenu’s en extra motivatie. Informatie over stofwisseling of gezond eten. Dit zijn denk ik standaart mails die ingepland staan bij de cursus. Ze komen binnen op het mailadres waarmee je bent aangemeld. Voor ik begon dacht ik dat het iets was als ‘je stuurt een vraag per mail en krijgt direct antwoord en motivatie om door te gaan terug’. Dat is niet helemaal de insteek. Wel veel motivatie en extra informatie, maar dan op geplande tijden en niet direct als jij ergens mee zit of het bijltje erbij neer wilt gooien. Dit is alleen bij de online cursus zo en niet bij de boeken.

Extra informatie

Ook krijg je extra toegang tot video’s, mindset programma, en het ebook. In de video’s krijg je extra uitleg over de legenda (de porties die je gaat eten) en de weekmenu’s. Mocht het niet helemaal duidelijk zijn na het lezen van de informatie kun je dus altijd deze video’s bekijken. Het e-book vind ik het heel handig met verjaardagen en feestjes. Heb je hapjes nodig dan kun je hier in kijken en wat lekkers maken. Dit kost je dan geen joker (kijk ook eens op de blog, daar staan ook jokervrije hapjes). Het mindset programma maakt het helemaal compleet. Je mind moet namelijk om gaan om een andere lifestyle te kunnen aannemen. Als je negatief gaat denken op een punt dat het moeilijk wordt, pak het mindset boek er dan eens bij. Daarin staat allemaal zinnen in die je net even wat meer positiviteit kunnen geven om door te gaan. Dat is echt heel fijn, niet alleen hierbij ook bij andere zaken die je tegen kunt komen op je pad. 

De appgroep
Wat ik toch ook even wil noemen, maar wat niet specifiek bij de boeken of het online programma hoort, is de appgroep. Samen met een aantal dames zijn wij een appgroep gestart om elkaar te motiveren. Het zit soms niet mee, soms gaat het niet lekker of er gebeuren nare dingen in je leven. Zelf grijp ik dan snel naar ‘slecht’ eten, daar wil ik vanaf maar dat is lastig. Hoe fijn is het dan om een groepje meiden te hebben die je begrijpt en die je kunnen steunen. Super fijn. We zijn nog niet heel lang samen in een groep, maar ik ben heel blij met ze (mochten jullie dit lezen, jullie zijn top!).

Conclusie
Voor mij is de online cursus goed gegaan. Ik ben gevarieerder gaan eten, meer gezondere dingen en ik denk wat vaker na over wat ik in mijn mond stop. De kilo’s vliegen er niet af, ik blijf zelfs wat stil staan helaas. Gelukkig komt er ook niets bij. Op dit moment heb ik geen energie om te sporten, maar ik denk dat het dan met de kilo’s goed komt. Het is wel een programma dat ook rekent op actief bezig zijn, dat is goed voor je afvalweg en goed voor jezelf. 

Mocht je graag in boeken willen lezen en vind je het lastig van een scherm te lezen dan is de online cursus misschien niet helemaal juist voor jou. Toch kun je de spullen ook printen (dat heb ik ook met het e-book en het mindset programma gedaan). Voordeel is dat je dan alles ook offline bij de hand hebt. Het hoeft dus helemaal geen probleem te zijn. Het heeft dus zeker ook voordelen als je de boeken al hebt, er zijn een aantal extra’s bij die je met de boeken niet hebt. Daarnaast heb je weer 10 extra weekmenu’s. Voor mij zou dat wel een plus punt zijn om het naast de boeken ook te gaan volgen. Ben je na de cursus opzoek naar weekmenus en wat oefeningen om te doen, dan raad ik het bikiniboost boek aan. Daar is dat goed in verwerkt, een goede aanvulling op de cursus.

De conclusie is dus eigenlijk dat je zowel de boeken als de cursus los kunt volgen maar ze een hele goede aanvulling op elkaar zijn. Mocht je 1 van de 2 willen kiezen dan zou ik voor de online cursus gaan. Je hebt dan alle informatie, wat extra’s (mindset programma, e-book) en kunt dan echt een goede start maken. 

Kortingscode *verlopen*
Wat nog leuker is, als jullie nu besluiten om de cursus ook te gaan doen krijg je 20% korting. Deze is geldig tot 14 juni 2016, dus wees er snel bij. De code die je nodig hebt is: MAMAMINKE20. Ga je beginnen, dan wens ik je heel veel succes en plezier. Je kunt het!

2 thoughts on “Succesvol slanker na 10 weken (+ kortingscode voor jullie! *verlopen*)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: