Als er iets is wat ik geleerd heb in 2020 is het wel dat ik niet veel meer nodig heb dan mijn familie, eten en een dak boven ons hoofd. Slapen in de open lucht gaat me toch net te ver. Ook met mijn familie samen. Ik zou daar graag meer bij stil staan. Hoe kan dat beter dan door een fotoalbum bij te houden. De fotomomenten ook daadwerkelijk een printen en gebruiken. En laat je dat nu heel goed kunnen combineren met creatief bezig zijn.

Onze fotomomenten

Ik houdt van creatief bezig zijn. Dat zou ik ook graag meer willen doen. Bij 123invulboekjes hebben ze een fotomomenten invulboek. Ideaal, want zo heb je niet een aantal voorgeschreven pagina’s per maand (zoals met jaarboeken) en je kunt er je eigen gang mee gaan. Voor een kind maken of juist voor opa/oma omdat die xx jaar worden. Of toch ook een jaar boek met alle foto’s van het afgelopen jaar.

fotomomenten boek

Waarom fotomomenten bijhouden?

Het afgelopen jaar is voorbij gevolgen. Eigenlijk als alle jaren. De kinderen worden groter en alles gaat door. Afgelopen jaar waren de berichten toch vaak wat negatief van aard. Toen ik ging kijken wat we gedaan hadden zag ik dat we zo veel leuke dingen hadden beleefd. Dat wil ik graag meer vast houden. Meer richting het positive gaan. Dat is zo veel fijner dan in het negatieve blijven.

Alles voor je fotoboek onder 1 url

123invulboekjes is natuurlijk een webshop. Maar hoe handig is dat, want ze hebben echt van alles. Naast verschillende invulboeken hebben ze ook figuurponsen, stickers en kaartjes bijvoorbeeld om je pagina zo leuk mogelijk te maken. Je hebt het snel in huis (als ze post mee werkt) en je kunt dus ook snel aan de slag met je mooie boek. Alles voor je fotomomenten in 1 shop te bestellen.

fotomoment stickers kleur

Maar hoe begin je dan met je fotomomenten?

Heb je nu geen idee hoe je moet starten met je fotomomenten boek dan zijn er verschillende manieren. Plak elke week de leukste foto’s op bijvoorbeeld. Gebruik hem enkel voor bijzondere uitjes/vakanties. Of ga elke maand achteraf de mooiste foto’s afdrukken en plak deze in. Je kunt ook aansluiten bij een thema. Ik heb vast een lijstje met thema’s gemaakt:

 • Januari: winter
 • Februari: liefde
 • maart: lente
 • April: opstanding
 • mei: nieuw leven
 • juni: buiten
 • Juli/augustus: zomervakantie
 • september: back to school
 • Oktober: wees het licht
 • November: sinterklaas
 • December: feestdagen/kerst

Maak jij al een fotomomenten boek? Wij gaan er in ieder geval mee aan de slag en nemen je mee in onze avonturen.

fotomomenten pinterest

1 thought on “Fotomomenten vastgelegd in een invulboek

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: