Een nieuw jaar, een nieuwe maand. Het is tijd om mijn bestelling klaar te zetten. Is dat verplicht? Nee natuurlijk niet. Je kunt een eenmalige bestelling plaatsen bij YoungLiving of een paar maanden in ER bestellen en dan weer uit zetten. It’s all up to you! Ik vertel je graag hoe ik mijn bestelling bepaal en wat ik deze maand op mijn wishlist heb staan.

Mijn wishlist voor oliën aangevuld.

Ik heb een lijst waarop ik de hele tijd zet wat ik graag zou willen. Nee, ik koop dat niet direct. Oliën zijn kostbaar. Dus ik maak een keus. De enige ‘regel’ is dat je elke maand dat je in ER wil bestellen je 50 PV besteld. Dat komt in totaal (met alle kosten erbij) op zo’n 80 euro per maand. Wil je dat niet, maak dan wel even je gespaarde ER punten op. Anders vervallen deze, dat is zonde.

Wat bestel ik wanneer van mijn wishlist?

Als eerste kijk ik welke oliën op zijn, zeker wanneer ik hem vaak gebruik. Dan staan die bovenaan mijn wishlist. De ene maand bestel ik qua waarde meer dan de andere maand. Dan kijk ik wat ik wil aanpakken die maand (of later). Wat daar bij past en ik nog niet heb komt dan ook op het lijstje.

januari wishlist oliën youngliving - pinterst

Wat bestel ik deze maand?

Deze maand staat voor mij voor een nieuw begin, een nieuwe start. En voor mij is dat, way out of my comfort zone, oliën innemen. Dus ik bestel capsules bij YoungLiving. Plus nog wat oliën die op mijn wishlist staan.

  • Grounding
  • Thieves handsoap
  • Eucalyptus radiata

Al moet ik zeggen dat de oils of ancient scripture heel hoog op mijn wishlist staan. Die zijn echt amazing! Maar ja, duur. Dus ik denk dat ik nog even wacht en bovenstaande bestel. Of zal ik toch voor deze geweldig set gaan?

Wanneer gaat mijn bestelling eruit?

Mijn bestelling gaat er meestal rond de 17e van de maand uit. Express, want zou kan ik de eerste dagen nog even bekijken wat ik in huis heb en wil aanvullen bijvoorbeeld. Of juist veel van mijn wishlist bestellen. Je kunt eenmalig de datum van je ER vervroegen, daardoor kun je ook vlot achter je vorige bestelling aan weer opnieuw bestellen, wanneer je dat aan het einde van de maand doet.

Januari dus. Een nieuwe start. Een nieuw begin. Tijd voor meer natuurlijk leven.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: