12 januari was het zo ver, de gewonnen fotoshoots waren die ochtend. De week ervoor was ik druk geweest met het samenstellen van leuke goodiebags zodat we ook wat leuks mee konden geven met de foto. En wat zijn de goodiebags leuk geworden! Super bedankt voor alle Edese ondernemers (en stiekem een instagramaccount dat ik zelf heel erg tof vind). Hoe de dag was én wat er in de goodiebags zat lees je hier.

De fotograaf bij de toffe fotoshootsSpannend, wat vinden de winnaars van de fotoshoots en goodiebags?!

12 januari zit ik rond 9 uur al in de auto. Ik hou helemaal niet van autorijden en voel me een hele held dat ik nu in de auto stap en naar een plaats rij waar ik nog nooit geweest ben. Het gaat echt verrassend goed en ik parkeer de auto om de hoek bij de fotostudio. Het is echt een geweldig pand (kijk echt even de video voor een indruk) met een ruime studio voor de foto’s. Ik mag 2 keer lopen en heb dan alles binnen in de studio staan. Al snel arriveren de eerste winnaars. De dag kan beginnen!Na de fotoshoots krijgen ze ook prachtige bloemen van bloomed

 

Wat zit er in de goodiebags die de winnaars na de fotoshoots krijgen?

We wilden de winnaars ook wat leuks meegeven voor thuis, na de fotoshoots. Samen met veel ondernemers uit e.o. hebben we een mooie goodiebag gemaakt. Eigenlijk zit niet alles in de goodiebags, want dat paste gewoon niet. De foto kregen ze mee van Misabelle (deze is gemaakt tijdens deze fotoshoots en staan dus niet op de foto) en was echt een prachtige afdruk.  Zo leuk om te zien. Daarnaast kregen ze prachtige bloemen van bloomed. Een super toffe dame die met passie de boeketten heeft gemaakt. Of noem je dat geen boeketten? Ach, het zag er in ieder geval prachtig uit. De tassen zijn gemaakt van oude spijkerbroeken door Recycle Jeans. Een mooi initiatief in deze weggooi maatschappij.

 

De goodiebag die de winnaars na de fotoshoots kregen

In de tas zat verder:

Snoepjes, een poster, kaart en een plaat op een formaat daar tussenin. Een maskertje en nog wat kleinigheidjes voor de kinderen uit het gezin. Dit heb ik er zelf in gestopt. En uiteraard nog mijn visitekaartje (al wist iedereen natuurlijk van mijn blog omdat ze de winactie gewonnen hadden). Van kinderboeken een flyer; zij maakt altijd zo veel leuks omtrent boeken die ze leest. Voorlezen vind ik zelf heel belangrijk vanwege de achterstand van Nola dus dat mocht niet ontbreken vond ik.Het eerste gezin die 1 van de fotoshoots won Het tweede gezin die een van de fotoshoots won Het derde gezin die een van de fotoshoots won

Heb je feest en wil je zelf hapjes maken? Ik schreef een recensie over het boek Feest!

Made creatives stopte er een handgeschreven brief in. Hoe tof is dat! Speciaal voor jou met een korting op haar prachtige producten. Een set kaarten van opgepimpt (ze geeft ook bible journaling workshops!), een boek met 75 dingen over kindertekeningen. Dat lijkt me een super tof boek. Verder nog boeken en informatie over reflexzone therapie, een personal organiser (dat zou handig zijn, de zolder is een zooitje hier), studiehonk ede (met een whitebord, vind Luca zo leuk om te gebruiken met schrijven), voor meer rust en ontspanning kunnen we terecht bij coach ingrid en een er zat een flyer in voor een stoelmassage.

De taart van Jacqies taarten voor na de fotoshoots

Na de fotoshoots wat lekkers

We begonnen met de fotoshoots (de winnaars hadden elk een andere tijd, met soms iets overlap) en hadden erna een heerlijke taart. We wilden niet dat de kleding vies werd voordat ze op de foto waren geweest. De taart werd gemaakt door Jacqies taarten. Toen Luca 4 werd hebben we bij haar de taart besteld van paw patrol en Nola is al aan het kijken wat zij wil als ze 4 wordt. Hij was echt heerlijk, allemaal van genoten. Er was ook een newborn bij, hoe cute is dat! De foto’s werden zo leuk genomen, Michelle doet het echt super tof. Ik kan niet wachten tot we zelf op de foto gaan (gewoon zelf betaald hoor haha). Met kinderen is het leuk om foto’s eens in de zoveel tijd te vervangen. Ze worden steeds grotere en veranderen in het begin nog zo veel.

Tijdens de fotoshoots lekker eten, ik snij de taart aan

Ik maakte gedurende de dag een aantal foto’s en filmpjes van de fotoshoots en de studio. De foto’s staan in deze blog en hieronder kun je de video kijken voor een kleine impressie.

Het was een drukke maar zeer geslaagde dag. Bedankt allemaal voor de hulp en de gezelligheid. Het was super leuk om de fotoshoots met goodiebag te organiseren voor jullie. Samen met alle ondernemers hebben we echt wat moois neergezet.

Hoe vaak gaan jullie met je gezin op de foto?

Een super toffe dag met fotoshoots bij Misabelle en een geweldige goodiebag voor de winnaars. Ook was er een geweldige taart. Kijk mee naar deze dag.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: