Vorig jaar deed ik ook mee met de spaaractie van de Albert Heijn. Welke spaaractie? Die van de moestuintjes. Super leuk en ik vond het leuk om te zien hoe alles groeide. Voor Luca was het ook erg leuk, zo zag hij dat groente niet in de winkel groeit, maar gewoon in de grond. Dat je het zelf kunt verbouwen en het dan kunt op eten. Misschien ook leuk voor jou kinderen? 

Dit jaar komt de Albert Heijn weer met deze actie. Vanaf maandag 7 maart zijn ze weer te verkrijgen. Hoe leuk is dat? Nu komt het voorjaar er echt aan. Ik ga weer vrienden en familie inschakelen om de moestuintjes compleet te krijgen. Vorig jaar vond ik het zo leuk dat ik dit jaar wat meer ruimte vrij heb gemaakt in de tuin. Nog meer plek voor eigen groente en kruiden. Laat maar komen dus!

Spaar jij ook voor deze actie? Vinden jou kinderen het ook leuk? Ik lees het graag in een reactie.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: