Het is vrijdag, eens in de twee weken neemt gastblogger Ilona jullie mee met haar belevenissen als moeder van twee kindjes. Ze verteld over het zoeken en vinden van een baan, de korte nachten met een baby en de spanning van toetsen die gemaakt werden. Vandaag een kort berichtje van Ilona, want ook mama’s (en papa’s) hebben soms even rust nodig. 

Berichtje van Ilona

Lieve lezers,

Deze week even geen blog!

We zitten namelijk even met zn tweetjes in Londen!

Terwijl de kleintjes vermaakt en verwend worden bij opa en oma en een vriendin, zijn wij even aan het bijkomen en doorslapen. En aan het genieten van deze mooie stad!

Tot over 2 weken, dan blog ik weer als vanouds.

Liefs Ilona

P.S. ik heb nog niets gehoord over de uitslag van de toetsen, dus wacht nog in spanning af!

Naar Londen toe

Londen it is! Het is daar zo leuk. Ik ben er zelf twee keer geweest. Een keer met de middelbare school. Ik zat in een gastgezin en we hebben veel mooie dingen gezien daar. De tweede keer rond kerst. Wat is dat dan prachtig daar. Maar koud, heel koud. Net als hier eigenlijk. Je kunt dan wel gezellig een pub induiken. Heerlijk. Zelf zou ik er ook nog graag eens naar toe gaan met Mark. Hoewel ik er dus twee keer ben geweest, was geen van deze keren met Mark. Zo jammer. Maar wie weet in de toekomst.

Waar gaan jullie graag naar toe met je partner? Welke steden moeten we echt gezien hebben? Laat het weten in een reactie!

liefs Minke

Uitgelichte afbeelding van Shutterstock

3 thoughts on “Gastblogger Ilona: It’s going to be amazing in Londen!

    1. Wij zijn ook een keer naar Barcelona geweest en dat was inderdaad ook echt top! Plus we hadden een gids (mijn zwager woonde daar toen) dus dat was ideaal.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: