Hoi, welkom op mijn blog en bij deze bloghop. Als jullie mij al langer volgen dan weten jullie vast wel wat een bloghop is. Al vaker deed ik mee en konden jullie leuke prijzen winnen. Deze keer een bloghop in een iets andere vorm. Super leuk dat jullie weer mee willen hoppen. Lees snel verder hoe we het deze keer gaan doen en wat je bij mij kunt winnen.

Wat is een bloghop?

Een bloghop is een soort ketting waarmee je allemaal verschillende en misschien zelfs wel nieuwe blogs kunt leren kennen. Als je mijn vaste bezoeker bent begin je vast bij mijn blog. Ik vertel dan wat over mijzelf en wat je hier kunt winnen. Want het leuke aan een bloghop is, dat er voor jullie leuke prijzen te winnen zijn. Aan het eind van deze blog vertel ik je wat je bij mij kunt winnen. Daarna kun je door naar de volgende waar je weer aan een leuke winactie mee kunt doen. Als je dan uiteindelijk weer op mijn blog komt (als je hier bent begonnen) ben je helemaal rond geweest.

Wie is Mama Minke?

Nou, hoi dus! Ik ben Minke, 27 jaar (januari 1990 voor als je dit later leest haha) en samen met de meest leuke en geweldige man. Sorry dames! Samen hebben we twee schatten van kinderen die mijn grootste inspiratiebron zijn voor mijn blog. Ik werk niet zodat ik voor de kinderen kan zorgen (en wat extra energie kan sparen door mijn cvs). Ik blog hier, op www.puurjael.nl, over geloof, kids en liefde. Dat zijn de belangrijkste waarden in mijn leven. Eigenlijk staan mijn kinderen natuurlijk op 1 maar dat bekt niet zo lekker. Dus vandaar. Ik hoop voor iedereen wat leuks te plaatsen op mijn blog. Je zult vast niet alle artikelen leuk vinden, maar er zit vast iets tussen wat je wel aanspreekt. Wil je nog wat meer weten lees dan eens de about me pagina.

Waar kom je vandaan en waar ga je naar toe?

Super leuk dat je via Essma van Little Origin hier bent gekomen. Doen jullie mee aan haar super gave winactie? Super luek om haar belevenissen in Frankfurt te lezen. Hebben jullie ook haar gezonde recept voor pancakes gelezen?  We hebben ons best gedaan om het zo leuk mogelijk te maken voor jullie. Samen zitten we in een leuke appgroep om elkaar te helpen en te inspireren. Zo fijn om met gelijkgestemden te kunnen kletsen over het bloggen. Als we leuke dingen meemaken of als we ergens tegenaan lopen kunnen we dat samen delen. Maar goed, jullie willen vast weten waar je heen kunt gaan na mij. Jullie mogen dan een kijkje nemen bij Marieke van Babybanjo. Op haar blog krijg je een inkijkje in haar leven als mama. Ze durft ook moeilijke onderwerpen aan de snijden. Hebben jullie haar blog over de wensmama gelezen?

broodtrommelkaartjes inspiratie

Winnen!

En dan nu waar jullie natuurlijk voor gekomen zijn. In samenwerking met Lunch12 mag ik 1 van jullie blij maken met een klein bento starterspakket. Het pakket bestaat uit 2 naamstickers, 2 sets prikkers en een uitstekerset. Welke dat zullen zijn is nog een verrassing. Ik ben zelf ook met prikkers en een uitsteker begonnen. Mochten jullie meer inspiratie zoeken dan kunnen jullie hier kijken wat ik allemaal al maakte.

Wat moet je doen om dit leuke bentopakketje te winnen?

 • like mijn facebookpagina en tag iemand in het bericht over deze winactie die dit ook leuk vindt.
 • Laat hieronder weten dat je kans wilt maken op dit pakketje (met een geldig mailadres).
 • voor een extra winkans kun je het berichten delen op facebook of de facebook van lunch12 liken.

Winactie is gesloten! Je kunt meedoen tot en met 17 november 2017. Ik zal de winnaar mailen. Als ik binnen 48 uur geen reactie heb ontvangen zal ik een nieuwe winnaar trekken. Heel veel succes met de winacties en veel plezier met hoppen! Lees ook mijn disclaimer.

liefs Minke

41 thoughts on “Get to know the blogger-hop

 1. Wat leuk een bloghop en wat een gave prijs. Hier maak ik graag kans op. Al veel over bento gelezen maar nog niet geprobeerd. Nog even en dan wordt mijn dochter 4 lijkt me geweldig om leuke lunch gerechten te maken voor op school

 2. Wauwww superblij maak je femi en yven ermee!!
  Wat zou dit verassing zijn! !♡
  Mijn 2 blijde smoeltjes.
  Zou tof zijn mocht mama als gelukkige uit de bus komen.

 3. De Facebook van lunch12 was al geliked. Ik heb er nog niets van maar kijk er wel vaker. Zou geweldig leuk zijn om zo te lunchen!

 4. Dol op bloghops! Kost me alleen veul te veul tijd 😉
  Vanwege tijdsgebrek doe ik niet mee aan deze prijsvraag: ik heb het geduld niet om mooie Bento-lunches te gaan maken 😉
  Ik hop verder!

 5. Mijn zoontje is niet zo’n beste eter op school. Hopelijk kan ik het zo leuker voor hem maken en stimuleert het. Ben erg benieuwd naar de uitstekerset.

 6. Superleuke winactie! Ik doe graag mee. Volgende keer blijf ik weer wat langer hangen op je blog, maar nu ga ik snel door naar de volgende 🙂 Erg leuk zo’n bloghop, kom ik weer nieuwe blogs tegen die ik kan volgen! Helaas heb ik geen facebook.

 7. Ik doe heel graag mee. Mijn dochtertje gaat net naar school en ze eet erg slecht boterhammen. Met een bentolunch zou ik ze misschien beter kunnen laten eten.

 8. Leuk om samen te hoppen! Een hele leuke winactie, ik ben dol op de bentolunch.. Ik sla hem over omdat ik zelf al veel spulletjes heb, maar je maakt er iemand vast heel blij mee

 9. Wat een geweldige prijs! Ik probeer zo af en toe al eens iets in bento-style mee te geven, maar heb verder nog geen “accessoires” ?
  Nu mijn zoontje ook net een paar weken naar school gaat, heb ik twee overblijvende kinderen op school. Graag zou ik ze hiermee willen verrassen in hun lunchbox ❤

 10. Wat leuk! Heel graag een kansje om zo onze kleuter wat variatie mee te geven in de broodtrommel 🙂 Een mooi gepresenteerde maal smaakt net dat tikkeltje lekkerder

 11. Wat cool! Ik wil ook beginnen met hun lunch trommeltjes op leuken. Tijd voor wat gereedschap en leuke prikkers! Oogjes zouden tof zijn dan kan ik al snel iets leuks maken. Leuk Sint kado voor mijzelf ??

 12. :O ik wist niet dat je cvs had :O wat ben jij een dappere dame zeg!
  Ik ben onlangs ook met bento begonnen, amai dat is verslavend. Ik doe dus heel graag mee met deze win 😀

 13. Hoi!

  Fijn je te leren kennen!
  Ik wil graag een kansje wagen voor het bento-pakketje. Het is echt zo waanzinnig gaaf wat je je kleintje allemaal kan meegeven!
  Daar wil ik ook wel eens wat tijd voor vrij maken!

 14. Och ik wil ook wel erg graag winnen. Ik heb eigenlijk nog niks om de lunch op te keuken buiten een paar standaard prikkers. En gelukkig redelijk wat fantasie. Maar die raakt ook op ondertussen. Dus starterspakket zou zeer welkom zijn.

 15. Leuk! Een nieuwe blogger leren kennen. Ik heb uiteraard beide fb’s geliked en ga jullie volgen! En die Bento stickers en prikkers, yes please! Heb al wel een mooie broodtrommel, maar nog geen gereedschap voor mooie creaties ?

 16. Ik doe heel graag mee, de jongste gaat volgend jaar ook naar school dus ik kan wel wat inspiratie gebruiken. Met deze set kom ik vast een heel eind

 17. Leuke actie! Ben net begonnen met Bento omdat mijn zoon vorige week naar school is gegaan. Dus wat leuke dingetjes om het op te leukem zou super zijn!

 18. hopperdehop, weer een nieuwe blog ontdekt, leuk hoor. Ik doe graag mee voor mijn zoon die sinds drie weken op school zit en weigert zijn broodkorstjes op te eten

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: