Met de feestdagen ben ik allerlei verschillende cadeautjes voor jong en oud aan het bedenken. Niet alleen in de decembermaand, maar ook met verjaardagen ben je soms druk bezig met puzzelen. Wie wil nou wat hebben en waar ga ik dat halen? Past het ook nog allemaal binnen het budget? Ik heb nu een super leuke tip voor jou met prachtige sieraden voor elk budget. Zelfs aan kinderen is gedacht. Kijk je mee?

Online zoeken is het antwoord

Als je opzoek bent naar leuke sieraden is online zoeken het antwoord. Je vind zo de meest mooie sieraden en alle opties zijn aanwezig. Het hoeft ook allemaal helemaal niet duur te zijn. Ik zocht bijvoorbeeld een prachtige dames horloge uit van het merk Regal. Hij zit heerlijk en ziet er elegant uit. Ik heb zelf ook een tattoo op mijn pols staan en deze wordt ook niet bedekt door het polsbandje. Voor mij echt wel een must. Dat heeft uiteraard ook met de plaatsing van de tattoo te maken, maar ook met de breedte van het horloge.

dames horloge lucardi

Bijpassende sieraden

Voor de feestdagen vond ik het wel leuk om bij het horloge passende sieraden te hebben. Ik koos voor een ketting die je zelf samen kunt stellen. Heel fijn dat je op de website van Lucardi voorbeelden kon zien, daardoor wist ik dat je zilver heel goed kunt mixen met roségold. Een super leuke combinatie vind ik zelf en past perfect bij het horloge. Ik koos daarbij voor hangers met de voorletters van mijn man en kinderen. Daarbij nog een hartje en een & in rosé gold en de ketting was af. Zo kan ik kiezen of ik ga voor een ketting voor manlief, de kinderen of samen. Al is dat laatste soms wat druk.

ketting helemaal lucardi

Offline shoppen

Naast de ketting koos ik voor mooie oorbellen. Het nadeel van online winkelen is dat je niet altijd goed kun zien hoe het eruit ziet. Deze oorbellen zijn prachtig, maar lastig om in te krijgen. Het deel wat je door het gaatje doet is wat dikker als andere oorbellen en daardoor vond ik ze minder fijn zitten. In de winkel had ik dat waarschijnlijk wel gezien. Gelukkig kun je bijvoorbeeld bij de Lucardi juwelier Wageningen of Ede terecht om offline te shoppen. Ook met het uitzoeken van een ring is dat handig. Zo kun je direct passen of hij goed zit.

oorbellen lucardi
Luca maakte deze foto van mij terwijl ik de oorbellen in had. Goed gelukt, al zeg ik het zelf.

kinderring lucardi

Ik ben erg blij met de keus die ik gemaakt heb en heb geleerd van deze online shop ervaring. Oorbellen en ringen koop ik voortaan gewoon in de winkel. Wel zo handig. Komen jullie vaak bij Lucardi? Wat is jullie grootste miskoop op het gebied van sieraden?

liefs Minke

pinterestafbeelding lucardi

9 thoughts on “Geef tijdens de feestdagen eens sieraden cadeau van Lucardi

  1. Mooi dat je beschrijft dat de oorbellen waarschijnlijk duidelijker voor je waren geweest in de winkel zelf. Soms is het inderdaad toch wel handiger om iets in je handen te kunnen houden en ter plekke te bekijken.

  2. Online shoppen is heerlijk maar voor sieraden lijkt me het wel lastig. Met oorbellen en horloges wil ik denk ik wel zelf eerst voelen ofzo. Ik heb wel een mama kettinkje online gekocht en daar ben ik super blij mee. Ook mijn sporthorloge kocht ik online.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: