Ik ben opzoek naar jou! Op mamaminke.nl wil ik graag ruimte maken om je verhaal te vertellen. Om te delen wat je hebt meegemaakt. Zodat anderen er van kunnen leren, dat ze er over na gaan denken of dat ze bewust worden. Dit kan van alles zijn. Heb je een heftige relatie achter de rust? Een heftige bevalling meegemaakt? Heb je juist een hele mooie bevalling meegemaakt of net de liefde van je leven ontmoet toen je dacht dat het er niet meer van zou komen? 

Kortom, heb jij iets meegemaakt dat je wilt delen? Aarzel dan niet en neem contact op met mij. Dat kan via mail (infomamaminke@gmail.com), via instagram (@mamaminke1) of gewoon onder deze blog. Zet er dan wel even je mailadres bij zodat ik jou kan benaderen. 

Weet je niet zeker of het past? Laat het me weten, dan komen we er vast samen uit. Wil jij mee helpen met ervaringen te delen?


Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: