Just Film Distribution en Just4Kids kondigden een gloednieuwe Kerstfilm aan voor de allerkleinsten. Het driejarige konijntje Bing, zijn knuffel Flor en zijn vriendjes Sula, Coco en Panda maken zich op voor een heus bioscoopavontuur. Vanaf 25 november zijn ze te zien op het witte doek, in Bings Kerstfeest en andere verhalen. Een fijne film voor de allerkleinste.

Film van Bing voor peuters en kleuters

Bings kerstfeest is geschikt voor peuters en kleuters en weerspiegelt op een authentieke manier hun leven. Bing beleeft allemaal avonturen samen met zijn vriendjes, en wordt geconfronteerd met verschillende situaties en problemen die hij samen met zijn knuffelvriend Flor oplost. In de bioscoopfilm maakt Bing samen met zijn vriendjes cadeautjes open en hopen ze dat het gaat sneeuwen. Bing heeft alvast erg veel zin in kerst, jij ook?

Kijken naar Bing is ook leerzaam

Het schattige konijntje Bing stimuleert fantasie, probleemoplossende vaardigheden en sociale vaardigheden als vriendschap, samenwerken, spelen en zorgen voor elkaar. Bing leert en ontwikkelt zich snel, maar kan toch altijd de hulp gebruiken van volwassenen, net als peuters en kleuters in het echte leven.

Bings kerstfeest raam

Waar gaat Bings kerstfeest en andere verhalen over?

In het kerstverhaal word je voorgesteld aan Nicky, het superschattige neefje van Sula. Samen maken ze cadeautjes open. Bing wil heel graag een Hoppity Woesj Raketslee, maar kan er alleen mee spelen als het gaat sneeuwen. Bing neemt je ook mee het bos in, om samen met Sula, Panda en Flop boombladtekeningen te maken. Ook zie je de prachtige poppenkastvoorstelling van Bing en Sula. Zien we daar nou een Bijtosaurus?! Als die maar niet gaat brullen!

Kerst vieren: het is een Bing ding! Geniet samen van deze fantastische film en maak er zo toch een leuk uitje van. Film kijken kan heel goed binnen de huidige maatregelen. Reserveer snel je kaartje!

Releasedatum: 25 november 2020
Kijkwijzer: alle leeftijden
Speelduur: 60 minuten

Bings kerstfeest

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: