De feestdagen komen er weer aan. We worden gevraagd juist dit jaar vroeg onze cadeau’s te bestellen vanwege verwachte drukte. Het zou jammer zijn als je cadeau niet op tijd binnen is. Nu draaien de feestdagen vooral om de kinderen, ook bij mij op mijn blog. Maar ik wil je graag wat tips geven voor vrouwen, soms ook gericht op moeders. Want ook zij verdienen een cadeau dat bij hen past.

Sestra mama magazine

Moeders gunnen zichzelf niet altijd de tijd om een boek te lezen. Een magazine komt dan juist heel goed van pas. Iets dat je makkelijk pakt om even een paar minuten te lezen en dan weer weg kunt leggen. Je zit niet zo in een verhaal vast dat je door ‘moet’ lezen. In sestra mama lees je van alles over moederschap, opgroeiende kinderen en het geloof. Een waardevol magazine voor elke christelijke mama.

Dagboek voor na de feestdagen

Tijdens de feestdagen wordt er soms ook al aan het nieuwe jaar gedacht. Je kunt heel goed een nieuw dagboek voor het nieuwe jaar geven. Denk aan het dagboek ‘Gods genade elke dag’. Mooie rustige vormgeving met kleine stukjes tekst en een overdenking. Niet elke dag een overdenking, soms ook een quote die heel goed past bij dat moment. Het dagboek past goed bij een drukke vrouw.

Leesvoer tijdens de feestdagen

Geen idee hoe jullie de feestdagen doorbrengen natuurlijk. Maar ik gok erop dat iedereen dit jaar vooral lekker thuis is. Rustige dagen, boswandelingen en lekker binnen met een kleedje en warme chocomelk. Een goed boek kan dan natuurlijk niet ontbreken. Ik tip je graag de boeken van de zeven zussen. Ik heb ze inmiddels allemaal uit en kan niet wachten op het laatste deel dat komend jaar schijnt te worden uitgegeven.

Start tijdens de feestdagen met een troepvrij huis

Het klinkt misschien wat zwaar, maar zo bedoel ik het niet. Je kunt namelijk heel makkelijk starten met het gebruik van de oliën binnen jouw gezin. De feestdagen is daar een uitgelezen kans voor. Deze periode willen we graag onze weerstand een boost geven bijvoorbeeld. En we eten veel thuis (ja het blijven toch de ‘vreet’maanden van het jaar) en die geurtjes wil je toch ook niet de volgende ochtend niet meer ruiken. Ik help je graag met deze geweldige start. Stuur me gerucht een mail op infomamaminke@gmail.com als je meer wilt weten. Of lees hier meer over een natuurlijke levensstijl.

Essentiële Olie van Young Living

Zijlacht Bijbel in huis, check het dagboek!

Mocht je vrouw/vriendin/moeder de Zijlacht Bijbel in huis hebben dan is ze vast heel enthousiast over dit platform. Zij brengen deze periode twee boeken uit. De guide, over bijbellezen. Een echt doe boek dat je bij de hand neemt. En er komt een dagboek van Zijlacht dat meer de diepte in gaat. Er zijn 300 overdenkingen in het boek opgenomen. Bewust, want met bepaalde feestdagen wil je toch je eigen planning volgen. Fijn!

Adventkalender van Hope & Joy

Je moet niet heel lang wachten, 29 november start de advent periode al, maar een adventkalender is heel gaaf. Deze van Hope & Joy is ook super tof voor kinderen. Mooie woorden voor elke dag. Want positieve woorden geven je zo veel goeds mee voor de dag. Wanneer je je dag positief start lijkt de dag ook beter te gaan. Dus waar wacht je nog op? Hup, bestel er snel een voor je vrouw (en kinderen en jezelf).

Hope & Joy adventkalender

Afvallen, op gewicht blijven en lekker eten

Voor veel vrouwen is en blijft het een ding. Op gewicht blijven, afvallen of juist aankomen. Zeker tijdens de feestdagen. Lot Beukers heeft inmiddels 3 boeken geschreven met heerlijke recepten die goed zijn in macro’s. Zo fijn! Ik gebruik ze graag en heb zeker al een aantal favorieten. Als laatste kocht ik de Bijbel van Beukers. Daar heb ik even over getwijfeld, want een Bijbel is voor mij iets speciaals. Het woord van God. Niet een of ander kookboek van ene Lot. Maar toch. Haar informatie is God, haar intenties nog beter. Don’t judge a book by it’s cover. Dus dat deden we niet en hij ligt hier in huis te shinen. Check haar ook zeker op insta en ga haar volgen!

7 tips voor de feestdagen

Dit waren mijn 6 tips voor de feestdagen. Sommige echt voor mama’s andere voor elke vrouw. Kijk vooral wat er bij de vrouw waar je iets voor haalt past. Leest ze nooit maar vind ze kleuren geweldig? Dan is een schrijfbijbel of kleurboek misschien veel geschikter. Of check eens schilderen op nummer voor volwassenen. Ik wens je in ieder geval hele fijne feestdagen.

7 feestdagen cadeautips pinterest

Uitgelichte afbeelding: Stock Photos from Yuganov Konstatin/Shutterstock

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: