Het lijkt eigenlijk alsof we nog maar net begonnen zijn met het jaar 2018. Een jaar waarvan ik liever niet had dat hij zo begonnen was. De eerste dagen hadden we oma nog bij ons, maar daarna kwam zijn thuis bij onze Vader. Dat was zwaar en zeker geen leuk begin. Dat ik daar soms best last van heb gehad is misschien geen geheim. Hoe langer iemand weg is hoe meer je merkt wanneer je deze persoon mist. Een aantal weken lijken nog op een vakantie. Een aantal maanden later is dat niet meer. Maar het gaat goed en ik weet dat ze trots op me is. Lees je mee met mijn jaar in vogelvlucht en een vooruitblik naar 2019?

Vakantie in eigen land en daarbuiten

Dit jaar hebben we een aantal reisjes gemaakt. We zijn met de kinderen op vakantie geweest naar Center Parcs Huttenheugte en Limburgse Peel. Die laatste vinden wij geen aanrader trouwens. Die eerst wel, de kinderen vonden het daar, buiten het hoogseizoen, echt geweldig. Mark en ik zijn samen ook nog naar Londen geweest. Voor de wedstrijd van PSV, maar ook hebben we de stad kunnen bekijken.

Mijn blog groeide groter en groter

Hier ben ik echt enorm trots op, want er kwamen en komen steeds meer bezoekers bij. Ik mag steeds meer spullen reviewen en soms zelf weggeven aan 1 van jullie. Doen jullie al mee met de winactie voor een kerstbal van cre8? Hij loopt wat langer, omdat zij ook vakantie hebben. Hebben jullie extra lang om mee te doen. En ik kan je vast verklappen dat er 5 januari weer een winactie aan komt.

Dagjes uit met allemaal of samen

Ook in 2018 hebben we weer leuke dingen gedaan. Met Mark ben ik vrij veel bij voetbal geweest en mochten we het kampioenschap vieren. Met de kinderen zijn we naar de Julianatoren geweest. We hebben natuurlijk de vakantie gehad. We zijn bij wildlands geweest, echt een aanrader hoor! Op vakantie zijn we elke dag naar plopsa indoor Coevorden geweest. Beide kinderen vonden dat leuk en willen komende zomer weer. En we komen met regelmaat in de dierentuin omdat we een abonnement hebben. Super tof om dit te kunnen doen met de kinderen.

Was 2018 dan enkel maar top?

Nee helemaal niet natuurlijk, ik begon er al mee in de intro. Mijn allerliefste lievelingspersoon is er niet meer. En juist nu aan het eind komt dat hard binnen. 2018 begon nog met haar en was het wegstoppen nog wel aanwezig. Want dit jaar was ze er nog bij. Maar nu met de kerstdagen kwam het er al aan, geen zin in. Want oma was er nu niet bij. En straks in 2019 is ze er ook niet bij. Ik heb met regelmaat nog last van naweeën van mijn postnatale depressie en ik zal moeten accepteren dat wat ik wil niet het plan is dat voor mij is weggelegd. Dat is lastig en gaat met vallen en opstaan. Dat zal altijd zo blijven, maar zolang de leuke dagen overheersen is het goed.

Vooruitblik naar 2019

Er komt veel De fotoshoot op 12 januari met goodiebag, een heel gaaf nieuw project genaamd love it, give it. Ik kwam het tegen op instagram en wil het in een kleinere vorm hier gaan uitvoeren. Voor jullie! Dus hou mijn blog in de gaten want binnenkort hoor/lees je er meer over. We gaan met de kerk iets super leuks op zetten voor ouders met kinderen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar. En we kijken al weer uit naar de zomer met zijn heerlijke lange vakantie.

goodbye 2018 love it give it project

Maar eerst 2018 afsluiten. Hele fijne en veilige jaarwisseling gewenst en we zien jullie graag terug in 2019!

Stock Photos  van shutterstock door GillianVann

 

1 thought on “Goodbye 2018 – most of the time you were beautifull

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: