Als je zwanger bent kun je een aantal gratis hebbedingetje aanvragen. Iedereen kent de ouders van nu baby box wel. Altijd handig om wat informatie te ontvangen. Ook de wij jonge ouders valt het eerste jaar gratis bij je op de mat. Bij de kruidvat kun je met je pas ook een gratis tas aanvragen met handige spullen en een aantal luiers. Fijn om eens te proberen, al hoor ik minder goede verhalen over deze luiers. Nu is er nog iets heel leuks dat je kunt aanvragen, de Bulbby babytas

Gratis Bulbby babytas

Alle kindjes die de afgelopen 3 maanden zijn geboren kunnen een gratis babytas krijgen van Bulbby. In de tas zit een babymutsje met naam, een aantal andere goodies en kortingscodes. Wij hebben zelf van bulbby twee koffertjes voor de kinderen en zijn daar echt heel blij mee. Hij is heel stevig en ook met wat ruwer omgaan van de kinderen is hij nog in perfecte staat. En hij gaat toch met regelmaat mee logeren.

Hoe vraag je de Bulbby babytas aan?

Het is heel makkelijk om hem aan te vragen. Je stuurt je geboortekaartje per mail of post naar Bulbby en je ontvangt van hen een code waarmee je de babytas aan kunt vragen. Let op; je betaald wel de verzendkosten van 3,95 euro. Dus eigenlijk is het niet helemaal gratis. De rest van de inhoudt wijkt wekelijks af, afhankelijk van meewerkende partners. En het is ook zolang de voorraad strekt.

Ik vind de tas echt heel leuk, helaas is Nola inmiddels 3 jaar en geen 3 maanden. Maar voor alle pasgeboren baby’s, stuur snel je geboortekaartje naar info@bulbby.com en vraag de tas aan. Heb jij hem aangevraagd? Ik ben stiekem wel benieuwd wat er nog meer in zit. Ik lees de inhoudt van jou tas graag in de comments!

Leuk nieuws voor alle mama's en papa's van een newborn. Bij Bullby kun je nu een gratis babytas aanvragen met een geweldig mutsje met naam. Klik snel verder om te kijken hoe je hem aan kunt vragen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: