Vanaf 9 juli heeft Luca vakantie van de peuterspeelzaal. En dat brengt wat logistieke bergen met zich mee. Toen hij naar school ging schreef ik mijn artikelen vaak op het moment dat hij daar aan het spelen was en Nola lag te slapen. Nu is hij gewoon thuis en wil ook hij zijn aandacht hebben. Daarnaast is het prettig dat het huishouden gewoon door gaat en ik ook nog ergens aan mijn slaap toe kom.

Vakantie
Daarbij denk ik dat jullie ook gewoon lekker vakantie hebben (een aantal weken vast) en dan ook van jullie kinderen willen genieten en leuke dingen willen doen. Met hopelijk heel veel meer zon dan ik nu kan zien als ik dit typ, zodat we ook daar lekker van kunnen genieten. Dan gaan we natuurlijk geen blogjes lezen (of wel?). 

Vakantierooster
Ik ga deze vakantie werken met een vakantierooster. En dat rooster is behoorlijk leeg. Ik zal schrijven wanneer ik daar tijd voor heb en zal dit dan ook gewoon online plaatsen. Maar mijn gezin gaat voor. Ik ga niet alles op alles zetten, omdat ik denk dat jullie ook lekker van je gezin gaan genieten. Na de vakantie gaan we met goede moed weer verder. Met veel leuke onderwerpen om over te schrijven en een boel leuke artikelen.

Voor nu nog maar een ding.

Een hele fijne vakantie!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: