Hoi, welkom bij mijn eerste weekoverzicht of eigenlijk happy moments. Het is deze keer redelijk op 1 week geconcentreerd, dus nu meer een week overzicht. Ik weet niet of het elke week gaat lukken, maar happy moments delen is altijd leuk. Ik hoop dat jullie het leuk vinden om te zien. Laat het vooral weten in de reacties.

We begonnen de zondag in de kerk. Luca ging mij helpen met oppassen. Ik maakte deze foto zodat ik na de dienst de tafels weer goed terug kon zetten voor de docent. Wij kerken namelijk in een middelbareschool. Luca vond het erg leuk. Daarna moesten we snel naar huis, want hij ging een middagje naar zijn oom en tante.

pepernoten

’s avonds had ik zin in wat lekkers en M. was werken. Dus ik pakte de laatste zak pepernoten en nam lekker een bakje. Het was ook het enige lekkere dat er in huis was, dus dat was mazzel.

Nola slaapt in de box

Samen met Nola moest ik naar het gemeentehuis om haar ID kaart op te halen. Onzin om deze te moeten hebben voor die kleintjes, maar regelgeving hé. Ik moest nog even wat was ophangen voor we Luca konden halen dus mocht Nola even in de box spelen. Toen ik terug kwam lag ze lekker te slapen. Ze was zo moe. Helaas moest ik haar toch echt wakker maken om Luca op te halen. Alleen laten is ook zo wat.

kleertjes uitzoeken

Van een aantal mensen krijgen wij kleertjes voor Nola. Deze ging ik uitzoeken, want Nola gaat weer richting een maat groter. Zeker in zomerkleertjes kan ik maat 86 gebruiken. We hebben heel veel, maar juist maat 86 is niet zo aanwezig. Dus toch nog even wat shoppen als er een aanbieding is.kusje voor Nola

Wat een droppie hé! Een kusje voor mijn lieverd. Soms wil ze gewoon even lekker op schoot zitten en knuffelen. Heerlijk vind ik dat!

ontbijten

Een ontbijtje met zomerfruit, kwark en banaan. Niet mijn meest favoriet moet ik zeggen. Nola vond het wel heel lekker. Kleine snoepkont is het.

fifty shades darker

’s avonds ging ik met een paar vriendinnen naar de ladiesnight van fifty shades darker. Een leuke film vond ik. Je moet geen hoogstandje verwachten, maar hij was beter als deel 1. Ik ben benieuwd naar deel 3.

slapen op de bank luca

Niet alleen ik was moe de volgende dag. Luca is al een aantal dagen niet lekker, nog steeds niet eigenlijk, en stortte aan het eind van de dag toch echt in. Samen chillen op de bank en hij even slapen voor het eten.

gastblog zwangerschap

Hebben jullie de gastblog van Ilona al gelezen? Er kwam deze week weer een update online. Helaas nog veel pijn, maar ook leuke dingen waren er gebeurd.

bladerdeeghapjes

Als papa weg is en we willen wat lekkers, dan maken we dat gewoon. Luca koos voor ham/kaas, appel met kaneel en banaan met hagelslag. Hij at uiteindelijk alleen de ham/kaas, mama mocht de appel met kaneel en papa de banaan als hij thuis kwam. Wat een lieverd.

Ik had een leuk pakketje besteld bij Lobbes (zelf betaald gewoon) en dat werd in deze doos bezorgd. Leuk om daar nog mee te kunnen spelen.

sneeuwpret met de slee

Dit weekend gingen wij in de ochtend naar buiten om met de slee te wandelen. Luca en Nola vonden het super leuk. Lekker zitten en rondgetrokken worden. Een frisse neus halen en daarna lekker onder een dekentje op de bank. Een fijn weekend was het zo. Alleen die sneeuw en kou, dat mag nu wel weer voorbij zijn. Ik ben toe aan lente.

Hoe was jullie week?

liefs Minke

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: