-door Ilona-
Alweer 2 weken verder en we zijn bijna aangekomen bij de 20 weken! Bijna op de helft. In de afgelopen weken stond pijn in het middelpunt van de belangstelling. Het werd zelfs zo erg dat ik op zaterdag niets tot weinig kon doen. Mijn man was gelukkig thuis dus hij kon voor ons zoontje zorgen, maar vreselijk vond ik het wel. En het leek wel een blik in de aankomende weken. Dat maakte mij toch wel bang. Daarom heb ik maandag braaf de fysio gebeld en kon ik verrassend genoeg de volgende dag terecht.

De therapeute
Ik heb een hele lieve therapeute, ze is een gezellige Surinaamse vrouw met een warm hart en veel humor. Ze weet precies m’n pijnpunten te vinden en onder een gezellig praatje heeft ze me weer helemaal in elkaar gezet. Elke zijde 20 minuten intens gemasseerd, terwijl ze bezig was hebben we het over van alles gehad. Babynamen, bevallingen en mijn vreselijke eigenwijsheid.

Genieten en voorbereiden
Voor nu, geniet ik van de schopjes die ik steeds vaker voel en probeer ik tussen mijn grenzen te zorgen voor m’n zoontje en het huishouden.
En we bereiden ons voor op de groeiecho. De kleine man gaat van maandag t/’m woensdag naar m’n schoonouders, zodat ik even kan bijkomen en zodat we in alle rust naar de echo kunnen gaan op woensdagochtend.

Ik vertel jullie graag over 2 weken hoe het gegaan is en hoop ik jullie te kunnen vertellen wat het geslacht van ons kleintje is, een meisje of een jongen!

Tot over 2 weken.
liefs IlonaBron uitgelichte afbeelding

1 thought on “Heftige weken in mijn zwangerschap door pijnklachten

  1. Pingback: Happy moments #1 -

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: