De laatste week van de vakantie is weer voorbij. Het gewone leven is weer begonnen. Net nu ik er aan gewend was om weer de hele dag 2 kinderen in huis te hebben. Ik vind dat dan echt jammer dat hij weer naar school moet, weer een ritme in en op vaste tijden dingen doen. Niet zo aan mij (of eigenlijk ons) besteed. Maar we doen het er gewoon mee. Kijken jullie mee hoe wij onze week vulden?

De maandag begonnen we bij het consulatie bureau. We moesten eerder terug komen omdat Nola nog niet zo veel praat. Dat doet ze nog steeds niet dus we mogen over 3 maanden weer terug om te kijken of ze eventueel ook een vve-verklaring nodig heeft.

In de middag mag ik weer naar de osteopaad. Ik heb echt het idee dat het al iets doet. Voel me al een stuk minder gestrest. Wel nog steeds erg moet, maar dat kan ook niet in één keer over zijn. Ik ben benieuwd hoe ik me hierna ga voelen.

’s avonds kruipen deze twee lieverds samen in het bed van Nola. Ze mogen niet zo slapen, maar even zo liggen voor het verhaaltje is natuurlijk prima.

De mannen boven en de vrouwen beneden. Ik zit nog lekker even in mijn pyjama, met 2 verschillende sokken. Moet kunnen in de vakantie. 

Ik vond deze zo schattig. Ze ging er zo voor zitten dat ik wel een foto moest maken. Met haar handjes onder haar hoofdje. 

Ik kwam er achter dat je op mijn blog niet kon vinden hoe je contact met me op kon nemen. Dat is natuurlijk niet handig, dus ik veranderde het een en ander. Op mijn mobiel zag het er zo uit.

Woensdag gaat Luca weer een dagje met opa mee dus ben ik alleen met Nola. Ze wilde graag appel eten maar dan moest ze wel zitten van mij. De dondersteen bleef een seconde zitten en stond daarna weer vrolijk op. 

En we bouwden een aantal torens. Ik maakte er ook één met haar naam. 

Deze foto kreeg ik van opa doorgestuurd. Grote neef speelt met klein nichtje. Ze kijkt zo blij naar hem, nu al dikke vriendjes.

Donderdagochtend kruipen deze twee weer samen in bed, maar nu bij Luca. Nog even samen slapen zei hij.

Samen met de kinderen ga ik naar de lidl. Voor veel misschien normaal, maar voor mij kost het veel energie met twee kinderen. Luca luisterde super goed dus hadden we iets lekkers verdiend vonden wij. We namen lekker een donut mee. Die zijn zo lekker daar, echt een aanrader! Dat kun je ook wel zien aangezien de helft al op is.

Luca komt even lekker bij me zitten als hij wakker is ’s ochtends. Dat gebeurd niet zo vaak dat hij zo bij me zit dus ik geniet er even extra van. 

We maken ook een lekker fruithapje. Deze is van Luca. Zo vinden de kinderen het ook niet zo erg om fruit te eten.

Heerlijk wakker worden op zaterdag. Samen met z’n allen in het grote bed.

’s middags ga ik met de kinderen op de fiets naar mijn zwager en schoonzusje. Samen met mijn schoonzusje en de kinderen gaan we naar de kinderboerderij daar in de buurt. Die gaat helaas net dicht als we daar komen, dan maar even glijden in de speeltuin ernaast.

We lopen nog even langs de hertjes en gaan dan weer terug naar huis. We eten gezellig met z’n allen een frietje. Mark is toch werken dus ik heb niet echt een reden om thuis te zijn tijdens het eten.

Nog even een foto voor papa maken. Tante Machteld maakte een mooi plaatje op zijn arm. Een echte tattoo!

De tassen staan klaar, we kunnen gaan. Nola gaat even bij opa slapen ’s middags zodat papa goed kan slapen voor zijn nachtdienst. Ik ga samen met Luca naar de kerk op schoot dienst. Een dienst speciaal voor de kinderen van 0 tot 4 jaar. Het is helaas precies onder het slaapje van Nola en dan is zij nooit zo vrolijk. Hopelijk kan zij na de zomer ook mee.

Maar eerst in bad bij opa. Want Nola heeft de waterpokken. Hier lijkt het nog niets, maar vandaag (maandag) is het al weer 3 keer zo erg als op deze foto. Ze heeft er ook best veel last van. Het jeukt heel erg, zeker op haar hoofdje. 

We kregen ook deze mooie bos tulpen van de kerk. Hij staat prachtig op de tafel, lekker vrolijk.

Dit was onze week weer. We hebben ons prima vermaakt. Hoe was jullie week?

liefs Minke

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: