Weer een nieuwe week met een nieuw overzicht van afgelopen week. Hebben jullie nog een beetje van het weer kunnen genieten? Wij zijn lekker buiten geweest en zaten heerlijk in de zon. Met een fijn einde van de week door moederdag (het weer had wel iets beter gekund). Wat ben ik verwend door mijn kinderen (en papa). Kijken jullie mee?

Maandag

Nola is niet zo lekker door de waterpokken. We gaan er vandaag maar veel op uit zodat ze een beetje afleiding heeft. Na haar slaapje gaan we naar de speeltuin. 

Luca speelt gezellig met een ander kindje. Ze gaan zelfs nog op het pleintje fietsen samen. Tot het meisje ineens besluit om weg te fietsen, de straat op. Wat was ik trots op Luca dat hij aan de rand van het pleintje bleef wachten. Hij ging haar niet achterna, al had hij dat graag gewild. Toppertje!

Dinsdag

Na een zeer kort nachtje (om de 2 uur wakker) ga ik met Nola even boodschappen doen. We nemen lekker fruit mee als tussendoortje. De druiven zijn een groot succes, de rest iets minder. Ze eet heel weinig doordat de waterpokken ook in haar mond zitten.

Afleiden met de duplo. Ik probeer het huis in elkaar te zetten, maar dat wil ze niet. Dan maar bouwen en slopen.

Woensdag

We hebben klein bezoek vandaag. Nichtje Zoë komt een ochtendje bij ons spelen. Nadat ze even heeft geslapen besluiten we even een stukje te gaan wandelen met de kinderen. 

We stoppen even bij de speeltuin. Mark speelt met Nola en Luca terwijl ik met Zoë kijk wat ze aan het doen zijn. Verder maak ik geen foto’s vandaag. Als Zoë naar huis is val ik nog even in slaap op de bank en wordt wakker van Nola. Mark en Luca zijn gezellig naar de dierentuin.

Hij vind Bamboo Bill erg leuk en kijk wie hij tegen komt, prairie Pip! Super leuk en ze maakte even een praatje samen en zelfs een foto.

Donderdag

Ik breng Luca naar de psz en als ik thuis kom zie ik dit. Mijn poppetje loopt weer eens rond met haar sjaal.

We gaan even boodschappen doen bij de lidl en ik neem dit kaneelbroodje mee. Lekker, maar niet heel bijzonder en vrij groot. Nola is wel fan.

’s middags gaan Mark en Luca weer naar de dierentuin en ik lig lekker in de zon in de tuin met wat boeken.

Na het avondeten is het weer helemaal opgeklaard en kunnen we nog even lekker naar buiten.

Ik kijk of we nog wat kunnen doen met pinksteren. Ik pak het boek vier het samen er eens bij. Blijf het lastig vinden met de jonge leeftijd. Nog even kijken wat we gaan doen.

Vrijdag

De halve verjaardag van Nola. Ze is gewoon al weer 1,5. Het gaat zo snel, maar we genieten volop van haar. De mooie poster kregen we van mijn zusje bij de doopdienst van Nola, hij is van Luv.

Ik ging winkelen met mijn moeder. Dat doen we meestal 2 keer per jaar. Ik had nog wat kleding voor de kinderen en ons zelf nodig. Lunchen doen we dan ook lekker uitgebreid. De clubsandwich was erg lekker.

En dit is de buit! Later komt er een shoplog online.

Zondag

Ik vergeet zaterdag helemaal om foto’s te maken. Mark is werken en wij doen het vooral rustig aan. Ik heb slecht geslapen dus ben best wel moe. ’s avonds komen vrienden gezellig even bijkletsen, super gezellig!

En dan is het moederdag! Luca keek er volgensmij nog meer naar uit dan ik zelf. 

Dit is mijn buit, met een beetje hulp van papa. Het ontbijtje is al op. Wat een lieverds! Ik heb al wat lekkers gezien dat ik wil bakken met Luca.

Mijn moeder komt mij en de kinderen ophalen. We gaan samen naar de kerk waar mijn vader bevestigd wordt als diaken. We zijn alleen een beetje vroeg. Er staat een enorme klomp waar Nola even in speelt.

We hadden voor Luca de loopfiets mee voor als hij bij mijn oma zou blijven na de dienst dus die gebruiken we nu gewoon vast even. Kon hij nog even zijn energie kwijt. Na de dienst gaan we naar mijn oma. Nola eet daar even een broodje en dan ga ik met haar naar huis. Luca blijft lekker bij mijn oma en gaat dan naar mijn ouders. Uiteindelijk komen ze gezellig bij Nola en mij eten. Mark is naar de laatste wedstrijd van PSV voor dit seizoen. Een heerlijk dagje zo.

Zoals jullie kunnen zien hadden wij een heerlijke week. Hoe was jullie week? Deze week niet hele bijzondere plannen. Mark moet werken, maar heeft daarna lekker vakantie. De kapper komt voor Nola en mij en ik heb wat afspraken staan. Fijne week allemaal!

liefs Minke

 

1 thought on “Happy moments #11

  1. Grappig, onze dochter heeft precies dezelfde sjaal. Een favoriet speelgoed van d’r, ze loopt daar ook altijd zo mee rond 😀

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: