Vorige week vrijdag ging ik samen met mijn moeder winkelen. Dat doen we meestal twee keer per jaar en vaak met mijn zusje er ook bij. Dit keer was een datum vinden wat lastig en ik had echt nog wat dingen nodig voor de kinderen. Dus zo kwam het dat ik samen met mijn moeder naar Arnhem ging. Het zou slecht weer worden, maar ik had wat leuke dingen gezien in shoplogs van andere bij de primark. En laat deze nou net alleen in Arnhem zitten in onze omgeving. Gelukkig bleef dat slechte weer weg en hadden we een super dag. Kijken jullie mee naar mijn buit in deze shoplog?

Primark

We gingen dus als eerst naar de primark, direct door naar de kinderafdeling. Nola had nog wat dingen nodig, ondanks dat haar kast vol ligt. Er ontbraken nog wat leggings en die kun je daar prima scoren. Ik kwam er ook achter dat de kleren van young dimension die ik van iemand ander kreeg dus daar vandaan kwamen. I had no idea, maar leuk zijn ze wel!

Het jurkje kostte 11 euro.
De haarband met knipjes was 1,50 euro.
De schoentjes kostte 3 euro.
De sokjes kan ik zo snel niet vinden, maar die zullen rond de 2  kostten.

De sokjes van de action zitten heel goed bij Nola. Blijven ook gewoon zitten. Super fijn. Ze komen echt bij de babyafdeling vandaan, maat 80/86.

Het setje kostte 14 euro.
Een setje van 2 jurkjes 6 euro.

Het setje met kimono is maat 86 en zit prima. Al kan ze ook goed maat 92 hebben.

De t-shirts zijn 1,50 per stuk.
De spijkerbroek was 6 euro.
Denimbroekje kostte 3,50 per stuk. Lijkt heel erg op die van de zeeman (a 5 euro), deze is iets wijder aan de bovenkant vind ik.
De leggings kostten per 2 stuks 5 euro. Hier nam ik maat 92 mee omdat ik deze al in huis had liggen en ze dat prima past. Kan ze er hopelijk wat langer mee doen.

De spijkerbroek kostte 12 euro.
Het t-shirt was 3,50 euro.
De paw patrol broek konden we niet laten hangen en was 6 euro.

Ook voor ons nam ik nog wat mee. Boxers voor Mark, maar dat is niet zo boeiend denk ik. Ze kostten 7 euro voor 3 stuks. 2 bikinibroekjes van 2,50 euro per stuk voor mij en een topje voor 1 euro. Nieuwe slippers voor 1,50 euro. Oorbellenset die 3 euro kostte. Voor mij nog een hemdje dat 4 euro was met een mooi kanten detail. Als laatste voor Mark nog 3 t-shirts die 3 euro per stuk kostten.

We gaan verder!

Een prima buit zo bij de primark vond ik zelf. Toen was het wel even tijd om bij de hema wat te gaan eten en drinken. Lekker stukje taart. Traditiegetrouw doen we dat elke keer weer. Zo lekker, we moeten ook wel blijven genieten natuurlijk. We zijn nog wat verder gelopen en waren op zoek naar de miss etam. Helaas is deze uit het centrum weg. We besloten toen om terug naar Ede te gaan en daar wat te gaan eten en de miss etam op te zoeken. Mijn moeder heeft daar een super leuk setje gekocht voor haar afstuderen.

Bristol, action en intertoy’s

Bij de bristol kocht ik nog 2 paar schoenen voor 15 euro. Normaal zijn ze 9,99 euro per stuk maar nu op het 2e paar 50% korting. Super fijn! Bij de action haalde ik dit grote dienblad voor buiten. We hebben een loungeset waarbij er op het tafeltje ook een kussen ligt. Zo’n groot dienblad ik dan ideaal om je kopjes op te zetten. Hij past perfect. Alsof het er bij hoort. Het dienblad kostte 6,95 euro, maar was al van een tijdje terug uit de aanbieding. Het draadmandje kocht ik om op de kast te zetten zodat de losse papiertjes daar in kunnen. Staat een stuk netter. Hij kostte 1,35 euro, maar ik heb ze afgelopen week al niet meer zien staan toen ik bij de action kwam.

Ook nam ik nog wat leuks mee voor de kinderen. Zij vinden de kleding namelijk niet zo interessant dus besloot ik nog even langs de intertoys te gaan. Daar kocht ik voor Nola creatieve blokken van duplo voor 20,99 euro. Zo kan ze dieren maken of Luca kan dat. Hij is inmiddels ook helemaal fan. Maar ze kan de blokken ook ergens anders voor gebruiken. Voor Luca kocht ik de racebaanset van toet toet auto’s. Hij had deze op zijn verjaardagslijstje staan dus dat leek me een goede keus. Hij was 21,99 euro.

Dat was het weer. We zijn super geslaagd en hebben een leuke dag gehad. Voor herhaling vatbaar zou ik zeggen. Wat is jou leukste aankoop van de laatste tijd? Laat het weten in een reactie!

liefs Minke

2 thoughts on “Shop till mama drops – shoplog van mijn winkel avontuur

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: