Er is weer een week voorbij gevolgen en we zijn al weer toe aan een nieuwe happy moments. We hebben afgelopen week weer van heerlijk weer kunnen genieten. Ook maakte ik nog wat leuke uitstapjes met de kinderen en kwam ik in kledingcrisis op zondagavond! Kijken jullie mee?

Maandag

Ik trok Nola dit nieuwe setje aan. Vind het haar zo leuk staan. Al een hele dame wordt ze zo.

Ze vind het vestje heel leuk om uit te trekken. Het weer was ook heerlijk dus kon ze prima met t-shirt naar buiten. Even glijden voor we Luca ophalen.

Papa is werken en Nola slaapt. Wij hangen op de loungeset, lekker samen buiten.

Als papa thuis is en Nola wakker gaan we naar de dierentuin. Heerlijk even een uurtje rondlopen.

Ohnee! De kinderen zijn gevangen! Ze vonden het zelf erg leuk, al vond Nola het bukken om er uit te kunnen wel lastig.

Ik kreeg deze foto nog doorgestuurd van de kerk op schoot dienst. We hadden het over de bruiloft en de kinderen mochten verkleed komen. Luca vond het super leuk en deed zo leuk mee. Helpen met de kaars aansteken, antwoord geven. Zo trots op mijn lieve ventje!

Dinsdag

Ik heb alleen deze foto van vandaag. Nola had voor het eerst een staartje in wat redelijk bleef zitten. Wat een dame is het toch.

We gaan ’s middags nog naar de speeltuin en de kinderboerderij. Papa is werken dus eten we lekker iets makkelijks, aardappeltjes uit de airfryer met groente en vlees. De kinderen vinden het heerlijk. Daarna nog lekker even douchen en we kunnen het bed in.

Woensdag

We gaan lekker op pad met z’n drietjes op pad. We doen boodschappen bij de lidl, gaan even naar de action en belanden dan nog in deze speel/beweegtuin. Kan papa lekker slapen voor zijn nachtdienst.

’s middags slaapt Nola even en zijn Mark en Luca samen weg. Tijd voor mij om even in de tuin te bloggen. 

Als Mark weg is voor vergadering lopen wij even langs de toekomstige basisschool van Luca. Ik was gebeld en we moesten er toch langs voor om bij de winkel te komen. Ik dacht dat de directrice had gebeld voor een vergadering, maar bleek dat de juf van Luca had gebeld. We konden meteen even kennismaken en kregen dit boekje mee. Al bijna 4 gewoon!

’s avonds spelen de kinderen met Mark in de tuin en kan ik nog even verder lezen in mijn nieuwe boek. Ik wil nu zo graag lekker bakken!

Donderdag

Ik had gister sjablonen bij de action gehaald en testte deze even in mijn bijbel. Ik ben niet heel ontevreden. Je kunt natuurlijk geen hoogstandjes verwachten voor 0,79 cent. 

’s avonds zag ik een spook in huis, aaaargh!

Vrijdag

Behalve deze voor en na foto geen foto’s van deze dag. De ochtend ben ik druk. Om 8 uur langs de huisarts voor advies, Luca naar school brengen en met Nola door naar kring. Gezellig gekletst, naar huis en Luca ophalen. Snel Nola eten geven en haar naar bed brengen, ze is het zo zat. ’s middags kwam de kapper, high lights erin en een stuk eraf. Al is dat laatste misschien niet zo zichtbaar. Verder lekker rustig aan doen.

Zaterdag

Ik was al vroeg beneden met Nola en ze ging even knuffelen met de aapjes die ze van opa hebben gekregen. Zo schattig!

Samen met Luca en Nola ging ik even naar de kinderboerderij. Zij hadden een jubileumfeest en er was van alles te doen.

Grabbelen in een grabbeljurk.

Hij vond het zo leuk om te doen! Bedankt nog Marieke!

Springen op het springkussen, daar kwam hij nog een jongen tegen die tegenover opa woont. Ze wilden al eens samen spelen en nu waren ze even samen op het springkussen.

Op de draaimolen! Daarna nog wat dieren bekeken, een suikerspin gegeten en nog een keer grabbelen. Toen snel naar huis, want het ging regenen.

In de middag samen met oma nog naar het centrum geweest. Luca had echt nieuwe schoenen nodig. We zijn goed geslaagd.

En we schoven aan bij opa en oma. Lekker eigen gebakken pannenkoeken. Jammie!

Zondag

In de ochtend ga ik met de kinderen naar de kerk. Daar heb ik geen foto van. Ze hadden het rijk bijna voor zichzelf. Er was bij de oppas nog een baby en een ander kindje met Luca en Nola. Samen hebben ze het wel naar hun zin gehad volgensmij.

Wel een foto van mijn ontbijt. Super lekker met verse aarbeien, hmmmmm.

’s middags nog even naar het bos met z’n allen. Lekker uitrazen voor de kinderen.

Dat was mijn week alweer. Het wordt weer lekker weer komende week. Wij hebben nog een bruiloft deze week, maar de outfit die ik had uitgekozen is misschien niet zo geschikt met de temperaturen. Dus snel opzoek naar iets anders. Bijna alle jurkjes pas ik niet meer die in mijn kast hangen, gelukkig heb ik nog een pracht exemplaar gevonden. Kledingcrisis afgewend. Hebben jullie nog plannen deze week?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: